Something borrowed(2011) & Timer

1.Timer(2009)

Acest film este un fel de comedie de dragoste puţin SF, deoarece toate poveştile de dragoste au la baza prezenţa unui cronometru implantat la încheietura mâinii, cu ajutorul căruia se determină cu precizie momentul în care sufletul pereche apare în viaţa celui ce poartă cronometrul respectiv.

În rolurile principale îi regăsim pe: Emma Caulfield(Oona),John Patrick Amedori(Mickey),Michelle Borth(Steph).

Oona, medic stomatolog, este dezamăgită de cronometrul său care nu indică un potenţial suflet pereche în următorii ani, în timp în cazul prietenelor ei acesta dăduse deja rezultate.

Oona îl întâlneşte pe Mickey, un toboraş,mai tânăr cu 8 ani decât ea, care lucrează într-un supermarket şi care după indicaţia cronometrului mai are doar 4 luni până la marea întâlnire.

Povestea lor e interesantă, însă Oona decide să renunţe la Mickey când îşi întâlneşte întâmplător alesul la petrecerea zilei de naştere, în concluzie mai e nevoie şi de puţin mister în viaţa noastră.



2.Something Borrowed(2011)


Sâmbătă dimineaţa am văzut la Cinema City comedia romantică Something Borrowed, un film cu:Kate Hudson(Darcy),Ginnifer Goodwin(Rachel),Colin Egglesfield(Dex),John Krasinski(Ethan).

Povestea e interesantă, cu temă urbană , dialoguri şi situaţii comice, personaje convingătoare, un film tocmai bun pentru o dimineaţă de week-end.

Rachel, un avocat de succes din SUA îşi dă seama o dată cu apropierea petrecerii de 30 de ani că viaţa ei nu e tocmai cea pe care şi-o dorea. La polul opus o regăsim pe Darcy, prietena sa din copilărie, o persoană exuberantă, plină de viaţă şi puţin cam superficială.

Totul se schimbă în momentul în care Rachel îşi petrece noapte de după petrecerea aniversară cu Dex, prietenul lui Darcy. De aici ei îşi vor reaminti evenimente petrecute în timpul facultăţii, se vor apropia mai mult, chiar şi când căsătoria dintre Darcy şi Dex se apropia.

În final Rachel rămâne împreună cu Dex, Darcy cu Marcus, prietenul lui Dex, cu care va avea un copil, iar lucrurile reintră pe un făgaş normal.






Comments

Anonymous said…
Chiar mi-ai starnit interesul cu Timer! Hmmmm....
Anonymous said…
Chiar mi-ai starnit interesul cu Timer! Hmmmm....

Popular Posts