The Revenant:review


The Revenant are in acest an 12 nominalizari la Oscar, a castigat deja cateva premii Golden Globes si probabil se va scrie si se va vorbi mult despre acest film.
L-am vazut miercuri in cinema si mi-a lasat ceva sentimente amestecate, prin urmare cred ca in mare si-a atins scopul.
O sa incep cu plusurile sale:
  1. Este artistic: spune multe povesti doar folosind imagini, foarte bine alese si atent studiate. Sunt multe cadre superbe care raman in memorie, iar pentru asta e de vazut in cinema!
  2. Se creaza o legatura intre natura si omul care incearca sa supravietuiasca;
  3. In mare abordarea lui Alejandro G. Inarritu imi place, la fel cum mi-a placut Birdman si aici a reusit sa atraga o distributie foarte buna.
  4. Distributia: Leo & Tom Hardy, clar nu sunt de ratat!
  5. Pe Tom Hardy nu l-am recunoscut in prima parte a filmului,  iar rolul sau chiar e bun. Sper sa obtina un Oscar pentru rolul secundar masculin...
Minusurile ar fi:
  1. 156 de minute sunt prea mult, interesul si atentia incep sa scada dupa 2 ore, mai ales ca este un film destul de static in care in mare parte a timpului dialogul lipseste;
  2. Povestea e destul de simpla: Hugh Glass este atacat de un urs, fiul sau este ucis in fata sa de Fitz, apoi este parasit de toti colegii si lasat sa moara in salbaticie. Treptat, cu greu se va reface si va porni sa-l gaseasca pe cel care i-a ucis fiul pentru a se razbuna.
  3. Leo nu prea a reusit sa-mi spuna nimic nou prin acest rol.



Comments

Popular Posts