Piratii din Caraibe 4:Pe ape şi mai tulburi

Am văzut sâmbătă la Cinema City cea mai recentă parte din seria Piraţii din Caraibe, îmi doream de la începutul lunii să o văd şi în mare nu m-a dezamăgit.

Povestea e interesantă: 3 echipaje de piraţi doresc să ajungă la Fântână Tinereţii, dar călătoria e lungă, primejdioasă, implică găsirea unor hărţi vechi,formule magice şi sirene.

Jack Sparrow(Johnny Depp) este la fel de spectaculos şi comic ca şi în celelate părţi, doar că aici apare mai mult din cauza lipsei personajelor interpretate de Orlando Bloom şi Keira Kneightley.

Surpriza acestei părţi o reprezintă apariţia lui Penelope Cruz in rolul Angelicăi, fiica lui Blackbeard, o mai veche cunoştiinţă a lui Jack Sparrow.

La începutul filmului şi chiar din trailer ni se promitea o idilă între Sparrow şi Angelica, însă în film găsim mai mult o tatonare, iar alăturarea celor două personaje nu mi s-a părut spectaculoasă.

Filmul rămâne interesant, varianta 3 D este reuşită, peisajele sunt frumoase, acţiunea se vrea a fi destul de dinamică, însă rămân la ideea că existenţa a mai puţine personaje decât în partea a 3-a nu a fost o idee tocmai inspirată.

P.S.: Voi l-aţi văzut, v-a plăcut?Comments

Popular Posts