F1 Spain GP 2011




A 5-a etapă a acestui sezon a ajung în acest week-end în Spania, la Barcelona şi ne-a adus o cursă destul de interesantă şi palpitantă.


Webber pleca în cursă din pole-position, însă chiar de la start a fost întrecut de Alonso(plecat de pe 4), care a stat pe prima poziţie pentru mai bine de 10 tururi.


Vettel pleca de pe 2 şi speram ca măcar de această dată altul să fie câştigătorul, însă nişte oprire reuşite la boxe l-au readus pe primul loc până la finalul cursei.


Hamilton a reuşit să termine pe 2, mai tot timpul în spatele lui Vettel, iar Button a reuşit să ajungă pe 3(plecat de pe 5) şi să aducă o dublă pentru McLaren.


Webber a terminat cursa pe 4, mă aşteptam la mai mult, iar Alonso a fost depăşit cu un tur spre final de Vettel, terminând cursa pe 5.


Schumi pleca în cursă de pe 10, ajunge imediat după start pe 6 şi acolo rămâne până la sfârşit, ceea ce-i aduce cea mai bună clasare din acest sezon şi 8 puncte, în faţa lui Rosberg.


În primii 10 se mai aflau:Heidfeld, Perez şi Kobayashi, iar Massa a abandonat spre finalul cursei.


Vettel conduce în campionatul piloţilor cu 118 p, urmat de Hamilton-77p,Webber-67p şi Button-61p.


La echipe situaţia este următoarea: Red Bull-148 p, Mc Laren-105 p, Ferrari-65p şi Renault-42 p.


Urmatoarea cursă va fi pe 29 mai la Monaco!

Comments

Costin Comba said…
eu nu mai am unde sa vad F1, am cablu de la UPS, si retardatii astia nu transmit si DIGI sportul (cred ca este cel mai prost operator cablu, ever). se pare ca si anul acesta, Vettel si Red Bull vor face legea.
Sa speram ca McLaren isi va reveni (sunt fan)
ANA MARIN said…
@Costin Comba:McLaren sunt cam singurii in momentul acesta care se pot tine de Red Bulll!:)

Popular Posts