F1 Turkish GP 2011




A patra etapa a acestui sezon de F1 s-a desfasurat in acesta dupa-amiaza in Turcia, o cursa cu 58 de tururi, foarte antrenanta, cu multe depasiri si la fel de multe schimbari in clasament.


Dupa calificarile de sambata dupa-aminaza Vettel pleca(iar!) din pole-positon, urmat de Webber si Rosberg, care promitea o surpriza.


Dar desigur ca lucrurile nu stau niciodata in cursa asa cum se vad ele din calificari, iar Rosberg, chiar daca la start urcase pe 2 nu a reusit sa-si conserve pozitia pe podium si a terminat pe 5.


Pe podium s-au clasat:Vettel, Webber si Alonso, chiar daca la un moment dat Alonso se afla in fata lui Webber si parea sa ramane pana la sfarsit in aceasta pozitie.


Hamilton a terminat cursa pe 4, Button pe 6, pilotii Renault pe 7 si 8, cu toate cu Petrov a fost implicat in cateva ciocniri(prima la inceputul cursei cu Schumi, care a fost nevoit sa faca o oprire neprogramata la boxe, iar mai apoi cu Heidfeld), cu toate acestea nu s-a dat inca nici o sentinta din partea comisarilor de cursa.


Buemi si Kobayashi au incheiat topul primilor 10 piloti, care au plecat acasa cu puncte. Schumi, din cauza a celor intamplate mai sus, chiar daca reusise un loc 8 in calificari, a terminat pe 12,iar Massa pe 11.


Urmatoarea cursa se va desfasura pe 22 mai in Barcelona.

Comments

Popular Posts