4 filme de week-end

1.Salt(2010)

Auzisem de ceva vreme ca acest film este reusit, dar am amanat ceva vreme sa-l vad pentru ca alte filme isi asteptau randul. Oricum ,ieri a venit si randul lui, iar filmul nu m-a dezamagit deloc, din contra este foarte bun.


In rolurile principale sunt: Angelina Jolie si Liev Schreiber(Valul pictat), Angelina revine prin acest film la rolurile frumoase , de actiune pe care le-a jucat in trecut(Lara Croft sau Wanted).


Angelina Jolie este Evelyne Salt, un ofiter CIA sau spion rus sub acoperire, a carei acoperire este descoperita si trebuie sa fuga, sa-si duca planul initial la indeplinire. Povestea este dinamica, cele doua personaje se potrivesc, Liev Schreiber este un actor talentat, care se adapteaza bine fiecarui rol nou.


Daca The Tourist v-a dezamagit putin, acest film este altfel, mai bun, mai dinamic, mai exploziv!

2. Just go with it(2011)

Daca am inceput postarea cu un film de actiune, continui cu o comedie frumoasa cu Adam Sandler si Jenifer Aniston. Probabil trailerul va este familiar, propune o poveste comica , iar de aceasta data cam ce vedeti in tailer veti regasi in film.


Adam Sandler este un chirurg estetician american, care obisnuieste sa-si minta iubitele de ocazie, insa intalneste o frumoasa profesoara, iar minciunile sale devin foarte elaborate. Astfel va apela la asistenta sa (Jenifer Aniston) si la cei doi copii ai acesteia pentru a-si crea o familie pe care i-o prezinta mai apoi noii cuveriri.


Toti vor ajunge sa petreaca o vacanta in Hawai, loc in care se vor cunoaste mai bine, periperiile nu lipsesc, iar la sfarsit , dupa cum deja era previzibil ni se prezinta nunta dintre personajele interpretate de Adam Sandler si Jenifer Anistonn.


Comedia este chiar reusita, replicile si intamplarile comice, alaturarea Sandler-Aniston a fost reusita(daca cu ceva timp in urma nu-mi placuse alaturarea Aniston-Butler).

3.Morning Glory(2010)

Morning Glory este o altfel de comedie(nu neaparat una romantica) cu: Rachel McAdams, Diane Keaton si Harrison Ford.


Actiunea se petrece in lumea emisiunilor matinale din SUA , iar totul incepe cand Becky Fuller(Rachel McAdams) este concediata de la programul ei de stiri locale si trebuie sa-si gaseasca o noua slujba.


Astfel, ea ajunge la lucreze la emisiunea matinala DayBreak, care insa nu ocupa un loc important ca audienta. Becky crede ca schimbarea va veni cu aducerea la matinal a lui Mike Pomeroy(Harisson Ford), insa legendarul realizator de reportaje este un personaj nu foarte prietenos, dificil si posomorat.


Situatia se va stabiliza in cele din urma, dupa numeroase eforturi din partea intregii echipe si astfel veti urmari un film optimist, cu actori talentati, cu workholici comici.

4.Black Swan(2010)

Black Swan este filmul despre care alaturi de The King's Speech s-a scris foarte mult, unora le-a placut mult, altora mai putin.


Eu sunt in a doua categorie, filmul nu m-a impresionat, mi s-a parut usor nevrotic, nu este o drama , ci thriller. Natalie Portman a avut un rol dificil de jucat, si-a meritat Oscarul si celelalte premii castigate, ma asteptam la un alt gen de film,mai indreptat spre lumea dansului, spre detalii.


La ceva timp dupa castigarea Oscarului a aparut vestea ca Natalie a avut dublura o dansatoare profesionista, lucru usor de crezut, chiar daca ea sustinuse initial ca in copilarie luase lectii de balet si s-a pregatit mai bine de 1 an pentru acest rol.


Comments

Anonymous said…
Am vazut Salt(Angelina pare asa de inocenta cand e blonda! ) si Black Swan, care si pe mine m-a lasat un pic...hmmm..nici nu stiu cum sa zic, ce cuvant sa folosesc. Nu mi-a placut cine stie ce nici mie, caci ma asteptam la altceva!
ANA MARIN said…
@Margeluta: Si mie mi-a placut Angelina blonda.:)

Popular Posts