F1 China 2011



S-a desfasurat azi a treia cursa din acest sezon de F1 in China, o cursa frumoasa, spectaculoasa de la start si pana la sfarsit.


Vettel pleca din pole-position(al treilea in acest sezon), urmat de Button si Hamilton, insa inca de la start lucrurile se schimbau, Rosberg ajungea pe 4, Schumi pe 9, iar Webber pleca de pe 16.


Pana la sfarsit pe post de leader s-au aflat: Rosberg(credeam la un moment dat ca strategia sa va da roade si chiar avea sanse la un lor pe podium, dar a fost apoi intrecut de Massa, Webber si Button), Massa(care oricum a terminat in fata lui Alonso pe 6!), Vettel(plecase din pole-position si parea favorit la un nou loc 1).


In final pe podium s-au aflat: Hamilton, Vettel, Webber, iar Webber a reusit o cursa foarte bun, plecat de pe 16 si ajuns pe 3, iar daca cursa ar fi avut mai mult de 56 tururi cu siguranta Webber reusea un loc 2.


Button a pierdut un loc pe podium, a fost si la conducerea cursei pentru cateva tururi, mie insa mi-a placut cum s-a comportat si in calificari si in cursa in acest week-end.


Schumi nu reusea mare lucru ieri in calificari, insa se pare ca startul din a doua jumatate a grilei il ambitioneaza si a reusit sa urce la un moment dat pana pe locul 6, s-a batut cu Petrov, Alonso, Kobayashi, Webber, multe depasiri, frumos!(locul 8-4 puncte).


In primii 10 piloti s-au mai clasat: Petrov si Kobayashi, iar Vettel ramane lider in clasamentul pilotilor(68p), urmat de Hamilton(47p) si Button(38p).


Urmatoare cursa se va desfasura pe 8 mai in Turcia.

Comments

Popular Posts