Campionatele europene de patinaj 2010













Se desfăşoară în această săptămână campionatul european de patinaj de la Tallinn, iar ceea ce mă aşteptam de mult timp s-a întâmplat deja:)
Ei bine, Plushenko a revenit în activitate, aşa cum îi stă bine, un mare entertainer şi un desăvârşit show-man, iar talentul său şi-a spus încă o dată cuvântul.
Astfel el a reuşit două progame foarte reuşite în acest an şi sper că va continua să ne uimească şi la Jocurile Olimpice, peste 3 săptămâni şi poate numai pentru a-l vedea live mă voi uita la 3 dimineaţa la patinaj:)
Locul doi i-a revenit în acest an lui Lambiel şi el revenit după o retragere de 2 ani, nu pot spune însă că programul lui m-a impresionat foarte tare, iar Joubert a terminat pe 3, poate prea puţin în acest an, din păcate:(
La perechi au câştigat ruşii Kavaguci şi Smirnov cu un program lung foarte bun şi interesant( un vals), primul aur pentru ruşi după retragerea foarte talentaţilor Totmianina şi Marinin.
Se pare că în acest an vom avea multe surprize plăcute, care vor culmina poate cu un nou aur la olimpiadă pentru Plushenko:)
Pot spune că au meritat 4 ani de aşteptare pentru o aşa revenire în forţă, asta dacă se mai îndoia cineva de talentul şi determinarea lui! Sper ca şi un alt preferat al meu(Schumi) să facă o figură frumoasă în acest an..!
Aştept gala acestor premii care ştiu de pe acum că o să fie deosebită(aştept surpriza showman-ului Plushenko:).
P.S. Thanks for some of the photos to a great Plushi's fan:)!!!


Comments

Anonymous said…
Ma bucur ca ti-au placut pozele! Superba revenirea intradevar, dar totusi mie mi-a fost mila de bietul Joubert. Daca te uiti la poza de la ceremonia de premiere se vede ca saracului parca ii ploua in cizme!:(( In ceea ce-l priveste pe Plushenko sper totusi ca-si va prfectiona programul care mai are nevoie de retusuri, imbunătăţiri pentru olimpiadă.
ANA MARIN said…
Eu totusi cred ca Joubert merita locul 2:)Sa speram ca devine mai motivat la olimpiada!

Popular Posts