F1 German GP 2012


Tocmai s-a incheiat cea de-a 10-a etapa a acestui sezon din F1 si foarte repede F1 se apropie de o vacanta de aproximativ 5 saptamani.
Alonso a reusit sa obtina in calificarile de ieri un nou pole-position, fiind urmat la start de Vettel pe locul 2 si Schumi pe locul 3.
Daca cu doua saptamani in urma pole-ul nu i-a adus lui Alonso si victoria, de aceasta data nici Vettel si nici Button nu au reusit sa-l depasesca si sa se impuna pe prima pozitie.
Chiar in ultimul tur Vettel l-a depasit oarecum in afara circuitului pe Button si s-a clasat pe locul 2, iar in cazul in care aceasta depasire este gasita neregulamentara, acesta risca o penalizare de 20 secunde, ceea ce l-ar trimite pe locul 5.
Raikonnen a terminat pe locul 4, plecat de pe locul 10, in urma lui s-au mai clasat: Kobayashi,Perez,Schumi,Webber, Hulkenberg si Rosberg.
Hamilton a avut o pana de pneuri in primele tururi, a fost nevoit sa schimbe la boxe, iar in final a abandonat.
Schumi a plecat foarte bine la start de pe locul 3, apoi a fost intrecut de Button si Raikonnen, a schimbat nu tocmai in cele mai potrivite momente si a terminat cursa pe 7. Se pare ca noile pneuri inca sunt o problema pentru el.
Massa a terminat pe 12, nu s-a vazut prea mult in timpul cursei, oricum o cursa interesanta, cu cateva schimbari si depasiri.
Alonso ramane pe primul loc in campionatul pilotilor, Raikonnen urca pe locul 4.
Urmatoarea cursa va fi week-end-ul viitor  in Ungaria.


Comments

Popular Posts