Budapest GP F1 2012


Ieri s-a desfasurat a 11-a etapa din sezonul de F1, o ultima etapa inainte de cele 5 saptamani de pauza pana la inceputul lui septembrie.
Circuitul din Budapesta imi place, insa cursa de ieri nu a fost aproape deloc spectaculoasa, acelasi lucru s-a intamplat si cu calificarile de sambata.
Cursa a fost castigata de Hamilton, care reusea un timp foarte bun si pleca din pole-position, spre sfarsit am crezut ca Kimi va reusi sa castige cursa, insa acest lucru nu s-a intamplat.
Locul doi i-a revenit lui Raikkonnen, care ar fi meritat o victorie, dar poate in umatoarea etapa se va intampla, urmat pe podium de colegul sau Grosjean.
Vettel a fost aproape de podium pe locul 4, Alonso pe 5 ( in ziua in care implinea 31 de ani), Button a terminat pe 6, urmat de Senna, Webber,Massa si Rosberg.
Schumi nu a avut un week-end bun, sambata nu s-a clasat in primii 10, duminica inainte de start a avut ghinion cu motorul care nu a mai pornit si a plecat de pe linia boxelor.Mai apoi s-a oprit sa schimbe de mai multe ori, ajunsese undeva pe 16, iar cu cateva tururi inainte de final a abandonat.
Urmatoarea cursa va fi pe 3 septembrie in Belgia, la Spa, si poate vom vedea o cursa mai antrenanta.
P.S.:Pana atunci sa ne bucuram de JO...:)

Comments

Popular Posts