The Vow(2012)




Ieri am văzut la Cinema City The Vow(2012) o dramă cu un subiect interesant, actori carismatici,dar si multa culoare si momente vesele.

In rolurile principale îi puteţi vedea pe : Rachel Mc Adams( pe care poate vi-o amintiţi din Midnight in Paris, Sherlock Holmes-mi se părea şi mie cunoscută!,Morning Glory) şi Channing Tatum(Dear John)-un actor cu un nume mai puţin obişnuit, mimică interesantă şi ochi verzi!

Filmul are la bază o poveste reală, ceea ce-i oferă credibilitate: Leo(Channing Tatum) şi Paige(Rachel Mc Adams) sunt fericiţi şi căsătoriţi, până în momentul în care un accident de maşină intervine, iar Paige nu îşi mai aminteşte ultimii 5 ani petrecuţi alături de Leo.

Acesta încearcă cu multă răbdare să o ajute să-şi recapete memoria, însă în poveste intervin părinţii lui Paige, cu care întrerupsese orice legătură la aflarea existenţei unei aventuri a tătălui cu o prietenă a sa.

Dar cum singura perioadă pe care şi-o aminteşte Paige clar este cea din liceu, se va muta înapoi acasă, va ajuta la pregătirea nunţii surorii sale, va încerca să-l recâştige pe iubitul din liceu.

Leo este surpins de noua situaţie care i-a schimbat existenţa, se retrage la un moment dat, dar în acelaşi timp reuseşte să o recucerească pe Paige.

La un moment dat cei doi divorţează, însă finalul ni-i prezintă iarăşi împreună, cu promisiunea unei noi încercări.

Tot acum aflăm că în realitate, personale care au stat la baza celor două personaje din film sunt în continuare căsătorite, au 2 copii, iar ea nu şi-a mai reamintit niciodată cei 5 ani.

Povestea e frumoasă, poate părea dramatică pe alocuri, construită din lumină şi umbre, însă creierul este un organ dificil şi imprevizibil, care funcţionează după propriile reguli.

Povestea celor 2 nu a fost doar o îmtâmplare, însă este foarte greu mai ales pentru cel care-şi reaminteşte să-l ghideze pe celălalt înapoi în lumea lui.

Dacă vreţi să vedeţi o poveste frumoasă, doi actori foarte talentaţi şi care se completau bine , momente de veselie , confuzie, tristeţe şi multe altele într-un amalgam,probabil că acest film este o alegere bună. Mi-a plăcut!

În curând aştept: Bel Ami şi The Wrath of the Titans!





Comments

Anonymous said…
Filmul chiar a fost bun si ai avut dreptate , are ochii verzi! :)
Margeluta said…
Rachel McAdams nu a jucat si-n "The Notebook"? Parca ea era... In fine, mi se pare interesant faptul ca se bazeaza pe o poveste reala. Il trec si eu pe lista. ;)
Margeluta said…
Ah, acum mi-am amintit ca multi au criticat filmul, l-au considerat prea slab! Hmm...
ANA MARIN said…
@Maria: Stiam eu, doar tu nu credeai...
@Margeluta:Cred ca da!Nu e deloc slab, e foarte ok!
Iuhasz Gerlinde said…
Am vazut si eu filmul imediat ce a aparut. Mi-a placut foarte mult.
Chiar nu stiam despre cei care au inspirat regizorul cu povestea lor de iubire. Este frumos ca au ramas impreuna in ciuda destinului, care a lovit crunt.

Popular Posts