I don't know how she does it(2011)



Toamna aceasta oferta de filme din cinematografe este destul de tentanta, asa ca in week-end-ul ce tocmai a trecut am vazut la Cinema City I don't know how she does it, o comedie light cu Sarah Jessica Parker.

Am vazut trailer-ul cu vreo 2 saptamani in urma, mi-a placut, iar anul trecut am citit si cartea care a stat la baza filmului, scrisa de A.Pearson.

Povestea nu este deloc complicata:Kate Reddy(Sarah Jessica Parker) lucreaza in domeniul investitiilor in Boston si este mama a 2 copii. Viata sa este agitata, pe alocuri dezordonata, se imparte intre slujba si grija pentru cei 2 copii si deplasarile dese in strainatate in interes de serviciu.

In acest peisaj foarte aglomerat apare si seful din New York al lui Kate(Pierce Brosnan), un personaj cuceritor,competitiv, cu care Kate se imprieteneste rapid si alaturi de care petrece mai multe zile pentru finalizarea unui nou proiect.

Filmul are destul elemente comice, Sarah Jessica Parker este la fel cum ne-a obisnuit pana acum in toate filmele sale, o persoana optimista, care ia lucrurile asa cum vin.

Daca va plac comediile, daca vreti sa vedeti cum se poate jongla cu viata de familie si o cariera competitiva si daca o agreati pe Sarah Jessica Parker, atunci probabil ar trebui sa vedeti si acest film, care poate nu este cel mai smart film, dar nici nu dezamageste.

Din tot ce am vazut ca va aparea in curand in cinema mi-au mai facut cu ochiul urmatoarele:Contagion(Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard),One Day(Anne Hathaway),New Year's Eve si desigur Sherlock Holmes 2.

P.S.:Voi ce filme v-ati propus sa vedeti in aceasta toamna?





Comments

Anonymous said…
Contagion, Melancholia si Sherlock Holmes 2 vreau neaparat sa vad! Ah si filmul ala cu Justin Timberlake, In time (desi mie nu prea-mi place Justin!)
ANA MARIN said…
@Keke:Astept sa scrii despre ele pe blogul tau:)

Popular Posts