F1 British GP 2010


S-a desfăşurat azi marele premiu de la Silverstone, o cursă destul de interesantă, cu destule schimbări şi puţine abandonuri.
Primele 3 locuri au fost ocupate de: Webber, Hamilton şi Rosberg. După ei au urmat Button,Barichello, Kobayashi şi Vettel, care deşi a plecat din pole-position în primul tur a reuşit să se atingă prea mult de colegul său Webber şi a fost astfel nevoit să treacă pe la boxe.
Schumi a reuşit să termine pe 9 şi să plece cu 2 puncte acasă, acelaşi loc îl ocupă şi în campionatul piloţilor, dar performanţa e mai reuşită decât în cursa trecută.
Massa şi Alonso au fost marile dezamăgiri ale acestei curse, mai mult Alonso care s-a atins cu Kubica pe care l-a scos din cursă şi a fost penalizat cu un drive-through, se pare că nu confirmă marile speranţe care au fost puse în persoana sa.
Barichello s-a menţinut în primii 10, ca şi în cursa trecută, ceea ce ar trebui să-i dea speranţe în lupta pentru titlul mondial?
Se aude că Raikonen ar putea reveni sezonul următor la Renault, dar e prea devreme pentru o certitudine, m-aş bucura să-l văd iarăşi concurând în F1.
În clasamentul piloţilor, Hamilton se menţine pe prima poziţie cu 145 p, urmat de Button-133p, Webber-128p şi Vettel-121p.
Următoarea cursă va fi pe 25 iulie în Germania la Hockenheim.

Comments

Popular Posts