Film 2009- Top 10

10.Confessions of a shopaholic


O comedie destul de interesanta cu Isla Fisher, adaptare a cartii cu acelasi nume(carte mult mai interesanta decat filmul:)).

9.Bride Wars


Bride Wars a fost o comedie reusita, cu o distributie pe masura: Kate Hudson si Anne Hathaway, un film comic si colorat!:)

8.Australia &Cheri



Australia e cu siguranta un film la care nu te plictisesti, cu o poveste palpitanta, cu actori foarte talentati, un film vazut cu sala aproape plina, foarte de dimineata:)


Cheri este un film cu multe efecte vizuale reusite, care reda foarte bine o epoca foarte interesanta, iar pe alocuri cartea s-a dovedit a fi mai interesanta.

7. The accidental husband & Marley and Me







Doua comedii reusite, cu distributii pe masura, merita vazute:)!



6.The curious case of Benjamin Button

Trecem de la comedii la un film putin fantastic, cu o poveste interesanta, cu o distributie bine aleasa :)





5.Changeling& Coco Avant Chanel










Doua filme cu povesti reusite, cu interpretari convingatoare, care conving prin taria persoanjelor si talentul actritelor: Angelina Jolie si Audrey Taoutou!




4.Pride & Glory & Law abiding Citizen



Daca mai sus va propuneam doua actrite talentate, aici propun 2 actori foarte talenti si charismatici: Edward Norton(:) si Colin Farrell, si un film cu care nu te plictisesti.
Un film destul de asemanator este si Law abiding citizen despre care am scris aici: http://piesedintr-unpuzzle.blogspot.com/2009/12/law-abiding-citizen.html



3.The Reader& Ice Age 3




The Reader a fost un film foarte premiat si pe buna dreptate, povestea e profunda, actorii talentati, un film care starneste controverse. Motive suficiente pentru a-l vedea , daca l-ati ratat!












Ice Age 3 continua inspirata serie de animatie cu noi aventuri ale bine cunoscutelor personaje, un film reusit , spre deosebire de Madagascar 2!




2.Le concert& The Ugly Truth











The ugly truth este poate cea mai reusita comedie din acest an, cu Katherine Heigl si Gerard Butler:), o poveste funny si plina de sfaturi....don't miss it!


1. Ensemble c'est tout





Acesta e filmul pe care il asteptam de mai bine de 1 an, povestea e surprinzatoare pe alocuri, dureros de adevarata, o ecranizarea mai mult decat reusita a romanului cu acelasi nume al Annei Gavalda. Another great french movie! cu Audrey Toutou si Guillaume Canet.
P.S.: Wating for next year's movies, which i hope are going to be as great as these ones, especially The Bounty Hunter:)
There are so many other movies which don't appear here this time, very hard to decide: ) Hope you like it!












































































Comments

Anonymous said…
Simpatic Topul, dar nu crezi ca totusi Ice Age 3 e putin cam sus pe lista? E totusi un film de animatie, pentru copii. Desi l/am vazut si mi-a placut totusi nu-l vad pe podium. :)))
Multe comedii, sa inteleg ca acum iti plac mai mult comediile?
ANA MARIN said…
Avand in vedere ca Ice Age 3 a fost singurul film animatie din top si foarte funny, am zis ca ar fi ok sa fie pe 3.
Comediile mi-au placut mereu, doar ca anul asta au fost parca mai multe si destul de bune.
Ma asteptam sa zici ca am favorizat filmul de pe 2, sau nu? :)

Popular Posts