Insurgent







Aşteptam cu nerăbdare o nouă întâlnire cu Tris(Shailene Woodley) şi Four(Theo James), ieri am văzut în cinema Insurgent , a doua parte a seriei Divergent a autoarei Veronica Roth.
Divergent se încheie cu Tris şi Four care fug de Janine pentru că identitatea lor de divergenţi a fost descoperită. Îşi vor căuta o ascunzătoare la diverse facţiuni, dar se vor alătura celor fără facţiuni, pentru că sunt mai numeroşi şi dispuşi să-şi recâştige locul.
Tot aici Four îşi va regăsi mama , pe care o credea decedată, iar Janine va fi mereu pe urmele lor deoarece are nevoie de divergenţi pentru a afla mesajul dintr-o cutie.
Tris este marcată de decesul părinţilor săi, se consideră vinovată de cele întâmplate, se predă lui Janine şi trebuie să treacă peste cele 5 simulări şi să afle mesajul secret.
Mesajul secret se referea la lumea din exteriorul zidului, personajele află că divergenţii nu au fost o problemă , ci o soluţie, că ei nu sunt singurii supravieţuitori şi că au făcut parte dintr-un experiment.
Finalul este pozitiv, toţi se îndreaptă cu speranţă spre o nouă lume, chiar dacă nu sunt siguri dacă acest lucru este în beneficiul lor.
Efectele speciale mi-au plăcut mult şi de această dată, nici povestea nu te lasă să te plictiseşti, iar Tris şi Four nu au cum să nu-ţi placă.
Voi citi şi cartea pentru că filmul m-a convins. Enjoy!


Comments

Popular Posts