F1 Chinese GP 2013Un week-end destul de interesant pentru F1,care a revenit în China după 3 săptămâni de pauză. Calificările de sâmbătă dimineaţă au adus la start 3 piloţi dornici să lupte pentru podium: Hamilton, Alonso şi Raikkonen.  
La sfârşitul cursei de azi aceiaşi 3 piloţi  se aflau pe podium, ordinea lor era puţin schimbată: Alonso, Raikonnen şi Hamilton.
Alonso a reuşit o cursă frumoasă, după ce l-a întrecut la start pe Hamilton, a reuşit să se menţină. O cursă bună pentru Ferrari!
Nu credeam că Raikonnen va reuşi să revină pe podium, la un moment dat era pe locul 8, însă este un pilot motivat şi doar 3 puncte îl despart de Vettel în clasamentul general.
Hamilton  a pierdut cursa la start, s-a luptat cu Vettel pentru a ajunge pe podium , colegul său Rosberg a fost nevoit să abandoneze din cauza problemelor tehnice.
Un week-end dificil a fost şi pentru Webber, care de asemenea a abandonat; în primii 10 au mai terminat:Vettel(4),Button(5),Massa(6),Ricciardo(7),Di Resta(8),Grosjean(9), Hulkenberg(10).
Următoarea cursă va fi in Bahrain in 19 aprilie :)

Comments

Popular Posts