F1 Bahrain GP 2013




Un nou week-end de F1, cursa din Bahrain i-a adus lui Vettel o altă victorie în acest sezon şi o dublă pe podium pentru piloţii Lotus: Raikkonen si Grosjean.
Rosberg a plecat la start din pole-position, al doilea din cariera sa, fiind urmat de Alonso şi Vettel, însă a fost foarte repede depăşit de Vettel.
Alonso a avut o cursă mai dificilă, probleme cu DRS-ul care l-au obligat să treacă de prea multe ori pe la boxe şi a terminat cursa pe locul 8.
Nici Hamilton nu s-a văzut prea mult pe parcursul celor 57 de tururi, a terminat pe locul 5, urmat de Perez(6), Webber(7), Rosberg(9), Button(10).
Puţin spectacol am avut din partea piloţilor McLaren Perez şi Button care s-au tot întrecut , atins şi depăşit pe parcursul mai multor ture.
Di Resta a reuşit o cursă frumoasă şi a terminat foarte aproape de podium pe locul 4, Massa ,Sutil şi Maldonado nu au reuşit să ajungă în top 10.
O cursă cu un singur abandon, multe schimbări de situaţie, intrări neplanificate la boxe, iar determinarea lui Kimi de a ajunge pe locul 2 plecat de pe 8 chiar mi-a plăcut. Kimi rămâne alegerea mea pentru acest sezon, sper să continue să-şi gestioneze la fel de bine punctele în continuare.
Următoarea cursă va fi în 12 mai în Spania. 

Comments

Popular Posts