Chic literature


Pentru că e vară , încep vancanţele şi mai prindeţi câteva ore libere , o lectură uşoară , cu personaje trăsnite şi întâmplări comice nu strică niciodată.
De curând am reuşit să termin două astfel de exemple de lectură, si anume:
1. Jenny Colgan-Îţi aminteşti cum a fost prima oară? - o povestioară despre cum poţi da timpul înapoi de la 32 de ani la 16 ani . Povestioara e comică, destul de interesantă, oricum după ce o citeşti ajungi la concluzia că nu e atât de distractiv să-ţi doreşti să dai timpul înapoi, pentru că oricum lucrurile nu rămân într-o stare latentă. Oricum pentru personajul principal al cărţii lucrurile se termină cu bine....:)
2. Bridie Clark-Pentru că-şi permite - o poveste la fel de hazlie, doar că acum acţiunea se desfăşoară la o editură, unde şefa Vivian îşi terorizează toţi angajaţii( pe modelul Diavolul se îmbracă de la Prada), iar Claire se trezeşte tocmai în mijlocul acestei edituri care-i promitea o avansare rapidă.
Situaţia scapă de sub control, Claire nu mai are timp nici să-şi organizeze propria nuntă, pe care în final o anulează, oricum lectura nu te plictiseşte....
3. Lauren Weiberger-Vreau să fiu V.I.P.- o nouă poveste de la autoarea Diavolului se îmbracă de la Prada, destul de diferită de această dată, dar stilul se păstrează.
P.S: Preferatele mele rămân cărţile din colecţia Sophie Kinsella :)













Comments

Popular Posts