The Counselor

 Tocmai am văzut în cinema The Counselor, un film pe care îl alesesem iniţial datorită distribuţiei şi care în final s-a dovedit a fi neaşteptat de bun.
Regia îi aparţine lui Ridley Scott, care a mai regizat anterior :Gladiator, Hannibal,Alien, A good year, Body of lies, Robin Hood,etc.
Distribuţia este mai mult decât tentantă: Cameron Diaz, Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem, Michael Fassbender.
Povestea e interesantă: un avocat(Michael Fassbender) are grave probleme financiare şi decide că o afacere cu Reiner(Javier Bardem) poate deveni scăparea sa. Din păcate însă lumea în care intră îl va costa scump, planurile ascunse sunt prea greu de desluşit.
În final această lume periculoasă va reuşi să-i răpească toate lucrurile bune pe care le avea: iubita( Penelope Cruz), cariera, siguranţa şi liniştea.
Jocul actoricesc a fost impecabil: l-am descoperit pe Michael Fassbender, rolul de femeie puternică şi fără scrupule al lui Cameron Diaz mi-a plăcut mult, Brad Pitt chiar m-a uimit în rolul său, iar de Bardem eram de mult convinsă din Dragoste în vremea holerei.
The Counselor este un film foarte bun, cu o poveste reuşită, o dramă la sfârşitul căreia am avut sentimentul că s-a terminat prea devreme. Enjoy!


Comments

Popular Posts