F1 Korea 2013



Week-end-ul trecut s-a desfăşurat o nouă etapă de F1 în Coreea de Sud, unul din circuitele noi, dar care nu oferă prea mult spectacol.
În ultimul timp F1 s-a îndepărtat destul de mult de locul său iniţial de origine, cursele europene au început să dispară treptat din calendar, pentru a face loc curselor mai îndepărtate şi exotice din Asia sau America, iar calendarul din 2014 cu 22 de etape se anunţă mai mult decât încărcat...
Calificările din Coreea de sâmbătă dimineaţă au fost destul de plictisitoare, nici o surprinză în ceea ce priveşte pole-position-ul sau altă clasare neaşteptată.
Duminică dimineaţă, însă, cursa a fost mai animată, cu 3 intrări ale safety car-ului, iar pilotul acestei curse a fost Hulkenberg , care a reuşit să-i ţină în spatele său mai bine de jumătate de cursă pe Hamilton şi Alonso.
Raikkonen a reuşit şi el o cursă bună, terminând pe locul 2 şi urmat pe 3 de Grosjean.În primii 10 au mai terminat:Hulkenberg(4), Hamilton(5),Alonso(6), Rosberg(7),Button(8),Massa(9),Perez(10).
Au mai rămas 5 curse până la finalul acestui sezon, iar dominaţia lui Vettel nu pare să se sfârşească...
Următoarea cursă se va desfăşura pe 13 octombrie în Japonia.






Comments

Popular Posts