About Time(2013)




Am văzut ieri în cinema - About Time- una din comediile pe care le așteptam pentru această toamnă,mai ales că oferta din timpul verii a fost mult prea SF pentru gustul meu.
Acest film este din multe puncte de vedere diferit de tot ce ați văzut până acum, nu este doar o comedie romantică, este o îmbinare reușită de dramă, comedie și cele mai importante momente din viată.
Povestea este interesantă şi uiţi repede cum trec cele 2 ore în sala de cinema: după petrecerea de Anul Nou, Tim(Domhnall Gleeson) în vârstă de 21 de ani află de la tatăl său că toţi bărbaţii din familia lor au abilitatea de a călătorii în timp.
Tim începe să-şi folosească noua abilitate pentru a-şi îmbunătăţii viaţa amoroasă, iar apoi pe parcurs pentru a-şi salva sora şi a-şi mai revedea pentru câteva momente tatăl bolnav de cancer.
Tim pleacă la Londra, devine avocat, o întâlneşte pe Mary(Rachel Mc Adams), alături de are începe o frumoasă poveste de dragoste, devine tată.
În final Tim îşi va folosi capacitatea de a călătorii în timp pentru a petrece mai mult timp cu tatăl său,care află că era foarte bolnav, iar după decesul acestuia decide să trăiască la intensitate maximă prezentul.
Coloana sonoră este bine aleasă, personajele sunt bine conturate şi reprezintă o familie englezească cu umorul tipic, iar scenele şi dialogul tată-fiu vă vor impresiona cu siguranţă.
Trailer-ul nu ar putea să cuprindă toată esenţa acestui film, este mult mai bun decât ceea ce prezintă trailer-ul, aproape la fel de bun ca Les Intouchables.
Dacă doriţi 2 ore pe care să le petreceţi în liniştea unei săli de cinema singuri sau alături de prieteni, vă recomand să nu rataţi acest film!
Şi pentru că timpul a devenit un lux pentru omul modern, aflat mereu în mişcare, About time ne reaminteşte că lucrurile simple pot fi minunate! Enjoy!





Comments

Popular Posts