The Lucky One



De la The Great Gatsby din luna iunie şi până de curând nu am mai găsit vreun film care să fie interesant, iar oferta din cinema din acest an a fost mai mult SF, dar situaţia pare să se îndrepte din septembrie.
Tocmai la timp am văzut sâmbătă The Lucky One, o dramă cu preferatul meu Zac Efron în rolul principal.
Filmul este inspirat din romanul lui Nicholas Sparks, povestea este interesantă, bine construită,cu personaje puternice.
Logan(Zac Efron) este un fost puşcaş marin, întors din Irak , care se hotărăşte să o găsească pe cea datorită căreia este încă în viaţă.
Beth(Taylor Schilling), deţine o pensiune canină în Carolina de Nord, este cea pe care Logan o caută , însă iniţial refuză să-i acorde o slujbă.
Treptat Logan reuşeşte să-i câştige încrederea, mai mult relaţia lor devine una amoroasă, îşi face un prieten din fiul lui Beth.
Lucrurile se schimbă când Logan îi mărturiseşte că datorită fotografiei sale(care era talismanul fratelui decedat al lui Beth) a supravieţuit. Însă povestea va avea un sfârşit fericit, iar Logan rămâne alături de Beth şi fiul acesteia.
The lucky one nu este încă o dramă , poate fi o poveste reală, iar Zac Efron reuşeşte un rol foarte bun , pentru un tânăr de doar 25 de ani. La cât mai multe astfel de succese! 

Comments

Popular Posts