Side Effects(2013)


Side Effects este unul din filmele de urmărit în cinema în această perioadă, un thriller cu o poveste interesantă, care captivează.
Motivul alegerii acestui film a fost prezenţa lui Jude Law, care pentru mine este garanţia unui film reuşit. 
În alte roluri îi regăsim pe Rooney Mara(Emily), Catherine Zeta-Jones(Dr.Siebert), Channing Tatum(Martin).
Emily este o tânără de 28 de ani, care aparent din cauza efectelor secundare ale unor antidepresive îşi omoară soţul. Pentru că psihiatrul ei, Jon(Jude Law), este convins de nevinovăţia sa, Emily este internată pentru o perioadă de timp într-o clinică de boli psihice.
În acest timp, Jon îşi pierde locul de muncă, este învinuit de toţi că i-a prescris medicamente periculoase şi ajunge să descopere că a fost doar un pion în piesa regizată de Emily.
Emily şi dr.Siebert au reuşit să câştige sume importante după ce acţiunile medicamentului prescris de Jon au scăzut la bursă şi totuşi Jon reuşeşte să descopere această poveste şi le aducă pe cele două în faţa justiţiei.
Povestea este interesantă şi imprevizibilă la început, personajele sunt bine construite şi credibile, ceea ce face din acest film un thriller psihologic.
Rooney Mara a fost o surpriză plăcută în acest rol destul de dificil, iar alăturarea sa cu Jude Law chiar mi-a plăcut.
Se pare că rolul lui Watson din seria Sherlock Holmes(seria 3 în 2014) l-a ajutat de pe Jude Law să contruiască un personaj inteligent şi onest acum.
La aproape 10 ani după apariţia lui Alfie(2004), Jude Law reuşeşte roluri din ce în ce mai bune, iar ochii săi albaştrii şi accentul englezesc îi mai oferă un plus....

Comments

Popular Posts