Concurs:Articolul preferat în 2011 pe Piese dintr-un puzzle




Acesta este primul concurs pe care îl organizez pe blog, iar premiul consta in 2 carti din colectia Cartea de pe noptiera Humanitas: Despre Roderer si Calatorie, calatorii.
Voi trebuie sa-mi spuneti care a fost postarea de pe acest blog, pe care v-a plăcut cel mai mult să o citiţi în anul 2011 şi desigur să vă motivaţi alegerea.
Concursul are ca dată de start-24 decembrie 2011, iar ca dată de finish-7 ianuarie 2012.
Iniţial mă gândeam să aleg câştigătorul prin tragere la sorţi, dar o să fiu subiectivă şi premiul va fi acordat celui mai convingător şi original comentariu.
Baftă tuturor!:)


Update: Castigatoarea concursului este Vitrina Vacii Verzi! Felicitari!:) (Te rog sa-mi trimiti un mail cu datele de contact la adresa: ana_little15@yahoo.com)

Comments

Pe scurt: postul preferat e cel cu Coco Chanel (este in top 10 posturi citite in blogosfera in anul 2011, iar morivatia e simpla - a fost scris cu pasiune, se simte asta. apoi in place postul in care ai scris despre isabel allende (planul infinit), pentru ca e una dintre preferatele mele si, intr-adevar, dupa ce o citesti totul devine... altfel.

sarbatori fericite, succes participantilor si la buna citire in anul care vine! :)
CARMEN said…
Craciun fericit, cu sanatate si numai bucurii!
Anonymous said…
Cu toate ca nu am mai apucat sa particip la concurs (si nu pentru ca l-am ignorat, ci pentru ca am stat foarte prost la capitolul timp, si-n plus sunt o ametita- credeam ca e pana pe 10 ianuarie, nu stiu cum de m-am ales cu ideea asta), tin cu tot dinadinsul sa spun ca imi plac mult postarile lunare "altfel" (mi se pare ca ai avut o idee super), dar cel mai mult si mai mult ma lasa cu gura cascata postarile despre F1. Esti singura fata pe care o stiu pasionata de asa ceva si mi se pare fantastic! Le citesc mereu, dar nu comentez pentru ca sunt total paralela cu subiectul!
Anonymous said…
Concret, mi-au placut cele 2 articole despre Sibiu pentru ca mi-ai amintit de orasul in care mi-am petrecut cativa ani din viata si mi-ai facut dor de el si articolul despre bunavointa.Habar nu aveam ca exista Ziua Bunavointei!

Popular Posts