Bahrain GP




Cursa de azi din Bahrain a fost mult diferita de ceea ce ma asteptam de la un inceput de sezon. S-a creat inca de la inceput o oarecare distanta intre echipele din top 5 si echipele noi, care din pacate nu au reusit sa tina pasul, motiv pentru care 7 piloti au abandonat pe parcursul cursei.
Mai apoi, surpriza a venit din partea lui Vettel care a fost intrecut pe rand de Alonso, Massa si Hamilton, reusind cu greu sa termine pe 4 din cauza unei probleme mecanine:(
Si astfel Ferrari reuseste dubla in prima cursa a sezonului(asta daca anul trecut reusea tot o dubla, dar prin neterminarea cursei), Hamilton vine pe 3, Rosberg pe 5, Schumi -6, Button-7, Webber-8, Liuzzi-9 si Barichello-10.
Marii invinsi au fost : Vettel, Sutil si Kubica, insa cursa nu a fost prea antrenanta pentru ca pilotii si echipele erau stresati in conditiile in care trebuiau sa menajeze motoarele, sa aiba suficient combustibil pentru a termina cursa si sa nu uzeze prea mult pneurile intre opriri:(
Se pare ca noua idee de a crea spectacol, mai mult il amana, masini se miscau destul de greu la inceput fiind prea grele, iar spre sfarsit in ultimele 5 tururi deja era prea tarziu sa se mai schimbe mare lucru!
Ramane sa vedem ce se va intampla la urmatoare cursa din Australia peste 2 saptamani si desigur: well done, schumi!:)

Comments

Popular Posts