Touring the angel, DM


Au mai trecut 2 ani de la un eveniment mult aşteptat , concertul DM din 2006...
A fost un eveniment special tocmai pentru că îi aşteptam de mult timp să ajungă şi la noi, doream mult să-i văd live în ţară, să se reunească o masă de oameni şi să cântăm alături de ei piesele îndrăgite.
Şi uite că s-a întâmplat şi ca de obicei s-au dovedit a fi deschizători de drumuri, după ei au venit să cânte Shakira, The Rolling Stones, George Michael, Kylie Minogue, Metallica, Iron Maiden, etc...
Au găsit la noi o piaţă care a fost prea mult timp închisă concertelor pe stadioane ale trupelor internaţionale,o piaţă ce merita a fi explorată şi valorificată, iar acest lucru se vede.
Au fost în jur de 40-50 mii de oameni, oricum biletele au fost insuficiente, greu de procurat ,ş.a.m.d
S-au cântat 22 de piese, de la mult cunoscutele : Enjoy the Silence, Personal Jesus, Behind the Wheel, Just can't get enough, The world in my eyes,până la piesele noi de pe Playing the Angel: Suffer Well, A pain that i'm used to, John the Revelator.
A fost un concert superb, plin de dinamism, efecte, o interpretare de cea mai mare calitate, o atmosferă cum numai DM reuşesc să creeze.
Citeam zilele trecute o ştire conform căreia băieţii au intrat deja în studio din 5 mai şi lucrează la un nou album, care va fi lansat cel mai probabil în martie 2009, şi spre bucuria multora va fi urmat de un turneu mondial:)
Şi uite că zvonurile că Playing the Angel ar fi fost ultimul album Dm nu se adeveresc, trupa va reveni după o pauză de 4 ani cu un turneu mondial pentru a ne oferi mussic for the masses.
Sper să includă şi ţara noastră în lista turneului şi să ne bucurăm de un alt event special DM în 2009.
Până la urmă Touring the angel a fost un turneu mondial care a durat cam 6-8 luni, care a avut o mulţime de noi destinaţii, cu bilete sold-out încă de la anunţare în multe locuri, o dovadă că istoria muzicii încă se scrie iar DM nu ocupă doar o filă, ci se întinde pe o perioadă de 27 de ani.
Long live the mode!

Comments

Popular Posts