My Princess(2011) -K.Drama




My Princess(2011) este cea mai recentă k-drama pe care am terminat-o de urmărit zilele acestea, o poveste interesantă şi amuzantă.
Lee Seol(Kim Tae-Hee) este o studentă obişnuită din Coreea de Sud, comică şi visătoare, care-şi iubeşte în secret profesorul de istorie-Nam Jung Woo(Ryu Soo -Young).
Până aici nimic neobişnuit, doar că Lee Seol va descoperi treptat că este fiica ultimului împărat al Coreei, iar de aici începe aventura ei.
Când poza îmbrăcată în prinţesă, Lee Seol îl întâlneşte pe Park Hae-Young(Song Seung -hun),un diplomat din ministerul afacerilor, un personaj inteligent, manierat, educat, calm şi capricios.
Mai apoi va afla că acesta este nepotul unui important om de afaceri,care doreşte să-i ofere tot sprijinul pentru a redeveni prinţesă şi a reinstaura monarhia.
Iniţial chiar dacă o place pe Lee Seol, Mr. Park încearcă să o determine să nu accepte provocarea de a deveni prinţesă, însă dorinţa ei de a afla mai multe despre trecut şi dispariţia tatălui său este mai puternică.
Şi astfel Mr. Park devine profesorul ei în interiorul noului palat, reuşesc să treacă împreună prin mai multe obstacole, devin apropiaţi,se despart , se împacă şi în tot acest timp sunt foarte comici.
Alături de ei va fi şi profesorul de istorie al lui Lee Seol, Nam Jung, un personaj la fel de comic şi adorabil precum Mr.Park şi toţi vor trebui să scape de intrigile lui Yoon-Joo(Park Ye Jin).
În final, Yoon-Joo rămâne alături de profesorul Nam, Lee Seol devine din ce în ce mai populară însă nu renunţă la activităţile care-i plăceau înainte de viaţa la palat, Mr. Park călătoreşte mereu, iar cei 2 sunt încă nehotărâţi în ceea ce priveşte viitorul lor comun.
Sfârşitul nu a fost la fel de spectaculos, precum alte câteva episoade din cele 16 ale serialului,oricum Lee Seol se hotărăşte să accepte cererea în căsătorie a lui Mr. Park.
Povestea e amuzantă, interesantă şi puţin fantastică, personajele sunt destul de bine conturate, toate fac un serial care vă prinde treptat şi care o să vă placă.
Ok,nu mi s-a părut la fel de bun ca şi Love Rain(2012), despre care voi scrie în curând, însă sunt poveşti foarte diferite,poate acesta să fie motivul.
Mi-a plăcut Kim Tae-Hee( Lee Seol) pentru că reuşeşte să creeze un personaj credibil, este amuzantă,  frumoasă şi are un aer fresh.
Dar cel mai mult mi-a plăcut Song Seung-Hun(Mr.Park), o prezenţă interesantă, mult talent, carisma şi încă o prezenţă pe lista mea de actori coreeni. Enjoy!





Comments

Laura said…
Foarte dragut! O sa-l urmaresc!

Popular Posts