F1 Monza 2010


S-a desfăşurat în acest week-end marele premiu al Italiei , la Monza, un premiu pe care fanii Ferrari îl aşteaptă de fiecare dată cu mult interes.
Dacă ieri Alonso pleca din pole-position(primul pentru Ferrari în acest sezon), astăzi după start primul loc i-a revenit pentru mai bine de jumătate de cursă lui Button, care a reuşit un start foarte bun deşi plecase de pe 2.
Situaţia s-a inversat după intrarea la boxe pentru alimentare şi Alonso a revenit pe primul loc, Button terminând pe 2 şi Massa pe 3.
Schumi a plecat din calificări de pe 12, dar după start se afla pe locul 8, terminând în final pe 9 în faţa lui Barichello.
Vettel a reuşit o cursă frumoasă şi a terminat pe 4, urmat de Rosberg şi Webber. Singurul abandon notabil a fost cel al lui Hamilton din primul tur, după ce s-a atins cu Alonso şi a pierdut astfel primul loc al clasamentului piloţilor.
Mai nou, în clasamentul piloţilor situaţia era următoarea: Webber-187p, Hamilton-182p , Alonso 166p şi Button 165p. La constructori:Red Bull-350 p, Mc.Laren-347p.
Au mai rămas 5 curse din acest sezon, următoarea se va desfăşura pe 26 septembrie la Singapore.

Comments

Popular Posts