Spa GP


S-a desfăşurat în această săptămână grand-prix-ul Belgiei,la Spa, iar podiumul a fost: Raikonen, Fisichella şi Vettel.
A fost o cursă cu destule surprize, de la start au ieşit din cursă 4 piloţi printre care Hamilton şi Button; în total la sfârşitul cursei figurau 14 piloţi...., ultimul fiind L. Badoer....!
Raikonen a reuşit primul loc 1 în acest sezon pentru Ferrari şi a 4-a victorie la Spa din carieră, oricum se pare că plecare lui Massa i-a dat elan( în cazul în care suferea de sindromul Massa, se pare....?).
Fisichella a reuşit un neaşteptat pole-position sâmbătă şi un frumos loc 2 în cursa de azi, iar Vettel i-a suflat lui Kubica locul 3, cu doar un stop.... şi ajunge pe locul 3 în clasamentul piloţilor, la 2 puncte în spatele lui Barichello:)
Nici Alonso nu a reuşit să termine cursa, Barichello a terminat cu emoţii cursa pe un loc 7, ce i-au adus 2 puncte şi astfel diferenţa dintre el şi Button ajunge la 16 puncte.....:)
Rămâne deschisă disputa pentru piloţi şi echipe, să sperăm că şi cursa de la Monza se va dovedi la fel de spectaculoasă şi poate va fi Badoer înlocuit, măcar cu Fisichella.....? Zarurile au fost aruncate....

Comments

Popular Posts