King on ice



The king on ice: Евге́ний Плю́щенко se pare că se va întoarce la activitatea competiţională anul viitor.

Desigur e o veste bună pentru fanii lui şi ai patinajului în general, deoarece de doi ani diferenţa se vede şi se simte.

Evgheny e un showman, un entertainer şi nu doar atât , e un mare talent!

Şi asta nu o spun doar eu pentru că sunt subiectivă, o spun premiile şi programele pe care ni le prezintă de fiecare dată.

Ce m-a impresionat la el a fost determinarea şi motivarea pe care le arată de fiecare dată, curajul de a încerca mereu altceva doar pentru că lui i se pare potrivit, forţa cu care se impune în faţa concurenţilor şi plăcerea de a antrena publicul.

Mi-a părut rău că s-a retras pentru o vreme, însă a ales să fie alături de fanii săi prin spectacolele Kings on Ice, care au ajuns pentru a doua oară şi la noi.

Păcat însă că preţuim destul de puţin acest sport şi că nu acordăm şi copiilor talentaţi de la noi şansa de a se afirma în patinaj!

Pentru mine patinajul este şi va fi mereu legat de Evgheny Plushenko, la fel cum F1 rămâne legată de Schumi, chiar şi acum după mai bine de 2 ani de la retragere.

Pentru a vă convinge, dacă încă nu sunteţi siguri de talentul şi eleganţa lui Plushenko :http://www.youtube.com/watch?v=4ooGFKnTMYY şi http://www.youtube.com/watch?v=QzZCc5nQ8-E&feature=related

Comments

Popular Posts