Robin Hood(2010)


Pentru că era multă plictiseală în aer azi, am fost la Patria să văd cel mai recent film al lui Russell Crowe-Robin Hood.
Decizia a fost luată în grabă , motiv pentru care nu am văzut trailer-ul, elementul care mă tenta la acest film era distribuţia:Russell Crowe şi Cate Blanchett.
Şi se pare că decizia nu a fost greşită, iar eu m-am bucurat de un film de aventură foarte reuşit, cu o poveste frumoasă şi o distribuţie care nu dezamăgeşte.
Regizorul fimului este Ridley Scott, care a mai regizat în trecut: Gladiatorul(2000), A good year(2006) cu Russel Crowe în rolul principal şi Body of lies(2008)-Leonardo di Caprio.
Mă declar un fan al filmelor enumerate mai sus, iar noul Robin Hood este cu totul diferit de poveştile prezentate anterior, mult mai istoric, un personaj mai uman, mai puternic.
Este probabil cel mai interesant film de aventuri pe care l-am văzut anul acesta(după Sherlock Holmes), iar încasările din ce în ce mai crescute ale filmului dovedesc acest lucru.
Eu vi-l recomand , fie că doriţi să vedeţi o altă poveste, fie pentru că filmele lui Russell vi s-au părut reuşite.
P.S.: De asemenea un alt film mi-a atras atenţia(reclamele din cinema...), undeva la mijlocul lui iulie un SF cu Leonardo di Caprio,INCEPTION, care părea foarte interesant: http://http//www.cinemagia.ro/trailer/inception-inceputul-4893/

Comments

Margeluta said…
mi-ai facut dor de mers la cinema! nu am mai fost de hahaaaaaa..nici eu nu mai stiu de cand! :(

Popular Posts