Friday, October 29, 2010

Delightful


I loved this design from the first moment i saw it and i decided to share it with you. I like the silver furniture and its shape, the flower-inspired wall-paper and the touch of mauve to warm the place.
What do you think?
P.S.: This was a photo from Ideal Home Magazine, UK, april 2010

Wednesday, October 27, 2010

23I'm 23 today:) and still counting.... Zhu ni shenri kuai le!(Happy b-day in chinese).Thanks for all your lovely messages.

Sunday, October 24, 2010

F1 Korea GP 2010
Marele premiu al Coreei se anunţa a fi o cursă interesantă, o premieră pentru acest sezon,însă graba de a organiza acest premiu a fost mare , iar cursa o mare , dar mare dezamăgire!
Calificările de sâmbătă dimineaţă s-au desfăşurat normal, dar cursa din această dimineaţă a început sub semnul unei ploi abundente, care a ţinut mai bine de 30 min. pâna ca SC să dea startul, iar piloţii să piloteze pentru 4 tururi.
Mai apoi, după alte multe minute de aşteptare, maşinile au reintrat pe pistă(tot sub SC), au urmat ciocniri, probleme şi în final abandonuri destul de importante.
Cursa a fost câştigată de Alonso , care se află astfel pe primul loc în clasamentul piloţilor, a fost urmat de Hamilton şi Massa.
Schumi a reuşit un frumos loc 4, plecat de pe locul 9, se pare că ploia încă îi mai aduce noroc lui Schumi.(well done!)
Abandonurile importante au fost: Vettel, Webber, Rosberg, Petrov şi astfel , dar Red Bull rămâne totuşi la conducerea clasamentului constructorilor cu un avans de aproape 30 p faţă de McLaren.
După cum spuneam la început, acest mare premiu nu a impresionat, nu se ridică la nivelul premiilor din Singapore, China sau Japonia.
Următoarea cursă se va desfăşura în Brazilia pe 7 noiembrie(hoping there won't be any rain!)

Tuesday, October 12, 2010

Sunday, October 10, 2010

F1 Japan GP 2010


Calificările de ieri de la Suzuka au fost o mare surpriză,deoarece din cauza ploii acestea nu s-au desfăşurat aşa cum era normal să se întâmple.
Din fericire, cursa de azi nu a avut parte de aceeaşi ploaie, ci de mult soare şi destule peripeţii încă de la start.
Astfel, Massa s-a ciocnit de Liuzzi la nici un tur de la start, ceea ce a dus la intrarea SC pe pistă şi desigur la o nouă ierarhie.
Au mai abandonat Kubica, Petrov, iar spre final Rosberg, aşa că doar numărul destul de mare de abandonuri a fost singura noutate a acestei curse.
Cursa a fost câştigată de Vettel, urmat de Webber şi Alonso.Button s-a clasat pe 4 în faţa lui Hamilton, iar Schumi a reuşit o cursă bună terminând pe 6 .
Webber este în continuare la conducerea clasamentului piloţilor cu 220 p, urmat de Alonso şi Vettel la egalitate cu 206 p.
În clasamentul constructorilor Red Bull deţine prima poziţie cu 426 p, McLaren 381 p şi Ferrari 334p.
Următoarea cursă se va desfăşura pe 24 oct. şi va fi o premieră fiind prima cursă din Coreea de Sud.