F1 Germany GP 2010


În week-end-ul ce tocmai a trecut s-a desfăşurat grand-prix-ul Germaniei, a 11-a etapă a acestui sezon.
A fost probabil, cursa care mi-a lăsat cea mai neplăcută impresie din toate pe care le-am urmărit de mai bine de 10 ani şi mi-a dovedit încă o dată că pentru Alonso scopul scuză mijloacele.
Alonso a mai făcut o victimă în controversata s-a trecere prin F1, dacă ne aducem aminte, după plecarea de la Renault a ajuns la McLaren unde nu a reuşit să se înţeleagă cu Hamilton şi echipa şi a fost nevoit să se întoarcă de unde a plecat.
Mai apoi a reuşit să-şi facă un prieten din Piquet Jr., care a fost alungat din echipă; şi-a dorit prea mult să ajungă la Ferrari, iar Raikonen a fost înlăturat din calea sa, iar mai nou în cursa de ieri Massa era un obstacol în calea mult râvnitei sale dorinţe de a redeveni campion mondial, şi astfel Alonso a mai făcut o victimă....
Ordinele de echipă au fost vizibile, supărătoare pentru frumuseţea spectacolului pe care l-ar fi putut asigura cursa, iar mesajele primite de Massa au fost: So, Fernando is faster than you, do you understand the message?, Good, lad, just stick with it now.Sorry.
Se pare că de la plecare lui Schumi şi a lui Ross Brown Ferrari s-a îndepărtat mult de ceea ce era în acea perioadă, din păcate:(
Vettel plecat din pole-position, a fost întrecut la start de Massa şi apoi de Alonso, terminând pe 3 şi ajungând să fie la egalitate cu Webber în clasamentul piloţilor.
Următoarele locuri au fost ocupate de : Hamilton, Button,Webber, Kubica şi Rosberg. Schumi a făcut o cursă destul de reuşită, terminând pe 9, după ce în calificări s-a clasat pe 11.
În clasamentul piloţilor Hamilton este în continuare pe primul loc, urmat la numai 14 puncte de Button, iar apoi Webber şi Vettel la egalitate.
Cursa viitoare se va desfăşura în Ungaria la sfârşitul acestei săptămâni.

Comments

Popular Posts