Malaysia GP 2010


Astazi s-a desfăşurat grand-prix-ul din Malaysia, o cursă cu multe schimbări şi surprize după cum anticipam în postarea de ieri.
Din nefericire pentru Schumi, cursa nu a fost prea reuşită deoarece a abandonat după cam 20 de tururi din cauza unor probleme legate de suspensie:(
Pentru alţi piloţi în schimb , lucrurile au stat mai bine: Vettel a reuşit un start spectaculos şi a venit pe primul loc după ce plecase de pe 3, iar de această dată a reuşit să termine cursa:).
Pe 2 a fost Webber, pe 3 -Rosberg, 4-Kubica, 5-Sutil(!), 6-Hamilton, 7-Massa, 8-Button, 9-Alguersuari(!) şi 10-Hulkenberg.
Alonso a abandonat la doar un tur de sfârşitul cursei, iar Hamilton a reuşit cel mai bun come-back după ce plecase în calificări de pe 20. Debutantul Hulkenberg reuseste sa obţină ultimul punct pus în joc prin abandonul lui Alonso, lucky him!:)
Situaţia s-a schimbat după această cursă şi în clasament: la piloţi locul 1 este ocupat acum de Massa(:)!), locul 2 se află la egalitate cu 3- Alonso şi Vettel, urmaţi de Button şi Rosberg, iar la constructori 1-Ferrari(76), McLaren(66)-2 şi Red Bull-3(61).
Se pare că până acum cel puţin noul sistem de punctare crează mai mult spectacol decât sezonul trecut!
Următoare cursă va fi pe 18 aprilie în China:), see you soon!
P.S.: Paşte fericit!

Comments

Popular Posts