Le concert







Le concert este un film care cu siguranta nu trebuie ratat!
In primul rand este foarte diferit de multe filme aparute de curand, este o imbinare foarte reusita de comic si real...
Apoi,distributia este pe masura, o parte din actori sunt rusi(Aleksei Guskov), o parte francezi, iar umorul si buna dispozitie sunt garantate.
Subiectul este inedit si pleaca de la un fapt real(insa aici sfarsitul nu este la fel de reusit ca cel al filmulului si nu mai este vorba de Franta , ci de Hong Kong): o falsa orchestra a mareului teatrul Balsoi pleaca sa recucereasca Parisul:)
La sfarsitul filmului, pentru mai bine de 12 minute se interpreteaza din concertul pentru pian al lui Tchaikovsky, scene care-ti dau o senzatie deosebita!
Mai trebuie mentionat ca regizorul este Radu Mihaileanu, iar din orchestra care a realizat partea finala au facut parte si muzicieni romani.
Este intr-adevar un film reusit, in a carui profunzime reusesti sa te pierzi, care te lasa fara prea multe cuvinte pe sfarsit, dar cu o senzatie fantastica de admiratie pentru produsul final!
Numai cuvinte de lauda pentru Le concert!!:)




P.S. Noiembrie Books: Foc in pavilionul de ceai-Ellis Avery, Oana Pellea-Jurnal(great one), M.Keynes-Un tip mortal(:)), J.K.Toole-Biblia de neon(?);Iubire la suprapret


Noiembrie Film: Coco Avant Chanel, 300, Gamer(GB), Le concert(lovely);


Noiembrie Teatru: In piata Vladimir


Noiembrie Music:


Noiembrie Words: "E complexata epoca ce crede ca se poate salva prin forma. Cautam, ca nebunii, totul in forma, in formele caselor, forma teatrala, muzicala. Traim dupa tipare formale!"(O.Pellea)

Comments

Popular Posts