Coco Avant Chanel























Coco Avant Chanel a fost un film foarte interesant care cu siguranţă nu trebuie ratat ! Povestea s-a dovedit a fi captivantă, epoca e foarte bine redată , iar Audrey Tautou face din nou un rol foarte bun.

Nu e loc de plictiseală în cele 100 de minute de film, iar filmul ar putea fi foarte bine comparat cu La vie en rose(câştigător de Oscar), singura deosebire fiind faptul că personajul principal nu mai e mult celebra Edith Piaf, ci Coco...

Poate că înainte de acest film aveam o imagine diferită despre creatoarea Chanel, însă se pare că ea avea un talent nativ de a combina culori(mai mult neutre) şi materiale, de a crea lucruri elegante, lejere de purtat şi plăcute vizual.

Tocmai acest spirit, acestă simplitate pentru acea perioadă s-a perpetuat, iar astăzi hainele prezentate de Chanel urmează aceeaşi linie şi încântă prin aceeaşi eleganţă.

Coco a plecat de la meseria de croitoreasă şi a ajuns cunoscută într-un Paris în care la acea vreme opulenţa era omniprezentă.

Sfârşitul filmului e oarecum trist, dar cel mai adesea aşa se întâmplă, Coco şi-a urmat calea susţinută în principal de Boy, care i-a înţeles talentul şi viziunea, dar dificultăţile materiale şi mai apoi moartea lui Boy le grăbeşte despărţirea.







Comments

Popular Posts