Silver Linings Playbook

Silver Linings Playbook este una din cele mai reuşite comedii romantice pe care le-am văzut de curând, iar Bradley Cooper este o prezenţă care surprinde.
Pat(Bradley Cooper) a fost înşelat de soţia sa Niki, ajunge să petreacă 8 luni într-o clinică pentru boli nervoase,iar cea mai mare dorinţă a lui este de a-şi recâştiga fosta soţie.
Pat o cunoaşte apoi pe Tiffany(Jennifer Lawrence),care asemeni lui a avut multe probleme în ultimul timp: decesul soţului, pierderea locului de muncă.
Cei doi încep să alerge împreună, mai apoi se vor pregăti pentru un concurs de dans şi astfel treptat sentimentele şi obiectivele lor se modifică.
Pat se schimbă sub influenţa lui Tiffany, devine mai responsabil, mai calm, mai atent la lucrurile care contează cu adevărat.
Dar toată povestea lor, încărcată de atâtea lucruri negative este spusă într-un mod comic. 
Mi-a plăcut mult acest film pentru că este diferit de poveştile cu happy-end de până acum, creează personaje cu probleme complexe care se văd nevoite să lupte pentru a obţine ce-şi doresc.
Prin dans şi sport cele 2 personaje uită de probleme, se regăsesc şi găsesc o cale de a evada.
Bradley Cooper impresionează prin acest rol, la fel şi Jennifer Lawrence şi Robert de Niro.
Vă recomand acest film pentru poveste, o altă poveste despre iubire şi nebunie, deopotrivă !



Comments

Mi-a placut filmul si lectia de viata de la sfarsit cand ne arata practic ca toti suntem nebuni si traim intr-o lume suficient de nebuna, conteaza doar cum reusesti sa supravietuiesti in ea ...

Popular Posts