Mary Stayed Out All Night


Mary Stayed Out All Night(2010) este serialul coreean pe care l-am urmărit cu mult entuziasm până zilele trecute şi care mi-a plăcut foarte mult.
Ultimul serial de acest gen de care am fost impresionată a fost Bad Guy, însă acesta este aproape total opus , ceea ce m-a nedumerit iniţial....
Povestea este comică, romantică, fresh,te cuprinde treptat, nu te plictiseşte şi îţi transmite un sentiment de optimism şi veselie.
Mae Ri(Moon Geun Young) este o tânără de 20 de ani din Coreea,al cărui tată trece prin momente financiare mai grele şi care decide că ar fi bine pentru fiica sa să se căsătorească cu fiul bogat al prietenului său din tinereţe.
Însă Mae Ri nu consideră că aceasta ar fi cea mai indicată alegere pentru  ea, îl cunoaşte pe Kang Moo Kyul(Jang Keun Suk) solistul unei trupe rock, un spirit liber şi cu ajutorul acestuia încearcă să se opună deciziei tatălui său.
Chiar dacă cei doi susţin iniţial că s-au căsătorit, tatăl lui Mae Ri nu se dă bătut şi îi acordă acesteia 100 de zile pentru a se hotărâ cu cine se va căsători: solistul rock carismatic şi impulsiv sau tânărul director bogat şi manierat-Jung In(Kim Jae Wook).
Acum începe adevărata acţiune, când cei doi se întrec pe rând în a-i atrage atenţia lui Mae Ri, care îl preferă în final pe Moo Kyul.
Toate cele 3 personaje vor fi puse în faţa unor situaţii tensionate, comice  sau emoţionante, se vor bucura, vor plânge, vor căuta răspunsuri...
În final Mae Ri va rămâne prietena cu Jung In, care va prelua afacerea casei de producţie de la tatăl său declarându-şi independenţa, însă nu-l va părăsi nici pe Moo Kyul, cu toate crizele lui de indecizie şi impulsivitate.
Serialul are numai 16 episoade, cel din urmă nu este un happy-ending cum ne obişnuisem, este doar un sfârşit realist al unei poveşti actuale dintr-o lume în continuă mişcare.
Serialul a fost foarte bine primit , a câştigat multe premii, toate bine meritate, iar carismaticul Jang Keun Suk a devenit din ce în ce mai popular.
Actorii sunt foarte talentaţi şi aduc un aer fresh acestui serial, pe interpretul lui Jung In l-am văzut şi în Bad Guy, dar rolul din acel film era mai dramatic.
Surpriza a fost pentru mine Jang Keun Suk, care nu este numai o faţă cu trăsături frumoase, este un actor talentat, un cântăreţ cu o voce interesantă, iar filmele sale sunt de urmărit. Enjoy!






























Comments

Popular Posts