F1 Brazilian GP 2011





Ieri seară s-a desfăşurat ultima cursă din sezonul 2011 de F1, o cursă în Brazilia care promitea spectacol.

Ei bine, cursa nu a fost teribil de spectaculoasă, iar la sfârşitul ei ne-a adus ultima informaţie de care mai aveam nevoie:Button-vicecampion în clasamentul piloţilor, unul din cei mai constanţi piloţi din acest sezon.

Cursa a fost câştigată de Webber, dar nu a părut prea veridică această victorie, mai ales că din turul 17 lui Vettel i se sugerau de la boxe probleme la cutia de viteză, după alte 30 de tururi lucrurile stăteau încă bine, iar Vettel începea să facă tururi rapide.

Atunci i s-a reamintit de la boxe de cutia de viteză cu probleme, însă a terminat cursa pe locul 2, deci voi ce credeţi?

Button a terminat cursa din Brazilia pe locul 3, şi-a asigurat locul 2 la piloţi, iar mie chiar mi-a plăcut evoluţia lui în acest sezon, când a devenit primul pilot al echipei McLaren.

Hamilton a făcut puţin spectacol şi a abandonat pe la jumătatea cursei din cauza unor reale probleme la cutia de viteze. Se pare că problemele sale erau mai grave decât cele ale lui Vettel!

Schumi pleca în cursă de pe locul 10, dar imediat după start este lovit de tânărul Senna, trebuie să treacă pe la boxe pentru maşina avariată şi pana la pneu şi ajunge la sfârşitul clasamentului.

Restul a fost o cursă de recuperare şi a încheiat pe locul 15 şi locul 8 în clasamentul piloţilor.

În primii 10 au mai terminat:Alonso(4), Massa(5),Sutil(6),Rosberg(7),DiResta(8),Kobayashi(9),Petrov(10).

Dar voi reveni cu un review al sezonului 2011, în care vă voi spune mai multe despre piloţii şi cursele care mi-au plăcut anul acesta.





Comments

Popular Posts