F1 Korean GP 2011

În această dimineaţă s-a desfăşurat o nouă etapă din actualul calendar de F1, o etapă care nu duce mai aproape de sfârşitul acestui sezon, care mai are doar o singură necunoscută:Cine va ocupa poziţiile 2 şi 3 în campionatul piloţilor?

Cursa din Koreea nu m-a impresionat nici de această dată, dacă anul trecut la inaugurare a plouat şi apa cu greu a fost drenată de pe pistă, anul acesta cursa nu a oferit nici o surpriză.

Hamilton reuşea să plece din pole-position, dar imediat după start a fost întrecut de Vettel, care a rămas pe prima poziţie până la sfârşitul cursei şi şi-a adjudecat o nouă victorie.

Webber a terminat pe locul 3 şi a adus împreună cu Vettel titlul la constructori pentru Red Bull cu 3 etape înainte de încheierea campionatului.

Button a terminat pe locul 4, urmat de Alonso pe 5, care la finish a rămas fără combustibil, iar şansele lui la locul 2 sunt mai mici după această cursă.

În primii 10 au mai terminat:Massa(6),Alguersuari(7),Rosberg(8),Buemi(9) şi Di Resta(10).

Dacă vă întrebaţi de ce Schumi nu apare în primii 10 , asta s-a întâmplat deoarece cam în turul 25 a fost lovit de Petrov care se lupta cu Alonso şi care a pierdut controlul maşinii.

Astfel Schumi a fost nevoit să abandoneze, deşi făcea o cursă bună, plecat de pe 12 ajunsese pe locul 8, dar un nou ghinion(pe numele lui Petrov) l-a silit să abandoneze.

O nouă etapă se va desfăşura în premieră în India pe 29 octombrie.

Comments

Andrei Răduţu said…
Da, super ! Vettel e un maestru !

Popular Posts