F1 India GP 2011

Formula 1 a mai cucerit astăzi un teritoriu-India şi astfel o nouă cursă şi-a făcut apariţia în calendarul competiţiei.

Spre deosebire de cursele trecute desfăşurate în Coreea de Sud, cursa de azi din India a fost chiar reuşită pentru o primă etapă, bine organizată, circuitul e interesant, lucrurile au fost teminate la timp, nici nu am simţit urmărind această cursă ca aici nu s-a mai alergat până acum.

Desigur că nu mai este nici o surpriză că Vettel a plecat ieri din pole-position şi astăzi a câştigat şi acestă cursă , egalând un record din 1992 referitor la numărul de plecări din prima linie a grilei de start.

Button a terminat cursa pe locul 2 şi este puţin mai aproape de locul 2 în campionatul piloţilor, iar pe 3 s-a clasat Alonso, care a reuşit o cursă frumoasă.

Schumi s-a declarat mulţumit după terminarea acestei curse, pe care a încheiat-o pe locul 5, plecat de pe 11.

Rosberg a fost şi el aproape, terminând pe locul 6, urmat în primii 10 de următorii piloţi:Hamilton, Alguersuari,Sutil şi Perez.

Hamilton a reuşit să se ciocnească iar de Massa(!), care a primit un drive-through, iar mai apoi a abandonat, chiar dacă se afla în primii 6, dar se pare că cei 2 reuşesc să atragă precum un magnet.

Alguersuari, un pilot tânăr şi destul de constant în acest sezon, a mai reuşit o clasare în primii 10 şi poate îl vom revedea şi în sezonul 2012.

Următoarea cursă se va desfăşura în Abu Dhabi în 13 noiembrie.

Comments

Popular Posts