Campionatul european de patinaj- Helsinki













Campionatul european de patinaj din acest an a adus multe surprize. O sa incep cu ce mi-a placut: Joubert a castigat al treilea titlu de campion european :), gala care a fost foarte antrenanta, programul lui Yanick Ponsero ( un show man veritabil), toate programele lungi la dans( in special cele ale rusilor si francezilor!) si publicul care a fost exceptional si i-a sustinut pe patinatori in orice moment. N-am mai vazut de mult un public atat de empatic si educat!


Ce am urmarit cu cea mai mare placere a fost concursul baietilor, care de aceasta data, poate pentru prima data de la retragerea lui Plushenko chiar s-au batut pe titlu, iar ordinea a fost: Joubert, Contesi si Kevin Van der Peren.


In proba fetelor doua medalii au fost castigate de reprezentantele gazdelor, iar gala demonstrativa a ridicat publicul in picioare, mai ales dansul scotian al fratilor Kerr de pe locul 3.


Se pare ca am aceleasi gusturi muzicale ca si joubert, intai Josh Groban, si Le roi Soleil, iar acum Jason Mraz si I'm yours:)



Comments

Popular Posts