LEGEND vs Black Mass

Black Mass si Legend mi s-au parut in acelasi timp atat de asemanatoare si totusi diferite.
Primul care a intrat in cinema si pe care l-am vazut a fost Black Mass. Se anunta un film bun, cu actori consacrati: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch,etc. 
Doar ca dupa mai bine de 1 ora si jumatate filmul asta mi s-a parut destul de plictisitor. Eu doream sa-l revad pe Cumberbatch, rolul sau a fost bun, dar prezenta sa a fost scurta.
Johnny Depp in schimb nu m-a convins deloc, personajul sau era prea static, venea nou doar cu mult machiaj si lentile de contact albastre.
La Legend m-a convins trailer-ul, dar si ideea de a-l vedea pe Tom Hardy in rol dublu, mai ales dupa ce la inceputul anului am vazut Child44.
Si Tom Hardy nu a dezamagit, reuseste doua personaje diferite si pline de viata, trairi si emotii: Ronn, care a fost internat intr-un spital de boli mintale si Reg, care este de fapt cel care face afacerile sa mearga.
De asemenea povestea este mai reusita la Legend, unde Reg si Francis incearca sa supravietuiasca intr-o lume dura a Angliei anilor '60.
Personajul lui Johnny Depp in schimb este violent, fara a arata vreun atasament decat foarte putin la inceput fata de fiul sau,care mai apoi moare.
Sunt asemanatoare pentru ca ambele au ca personaje principale gangsteri din anii '60, finalul este in schimb diferit: Reg ajunge la inchisoare dupa moartea lui Francis pentru 33 de ani pentru a-si salva fratele, iar personajul lui Johnny Depp va reusi sa dispara si sa-i trimita in inchisoare pe toti cei cu care a lucrat.
Black Mass are doar o distributie buna, Legend in schimb are si poveste si personaje care traiesc.
 
 
 






Comments

Popular Posts