The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)


Chiar daca am fost dezamagita ca Cinema City Pitesti nu a inclus Anna Karenina pe lista filmelor pe care le-a difuzat in decembrie, am vazut in acest week-end in cinema The Hobbit-An unexpexted journey.
Mi-au placut cele 3 parti din Stapanul Inelelor, am citit si cartea lui Tolkien, prin urmare acest film inseamna o reintalnire cu lumea fantastica cu hobiti, gnomi sau elfi a lui Tolkien.
Filmul are toate elementele pe care le-ati regasit si in Stapanul inelelor: aventura personajelor este declasata de o actiune a fortelor raului, personajele sunt curajoase si inferioare numeric fortelor cu care urmeaza sa se lupte, ajutorul vine de unde te astepti mai putin.
Efectele vizuale sunt bine create, imaginea este un plus pentru acest film, la fel coloana sonora, iar povestea este destul de captivanta pentru un film care dureaza 3 ore.
Dragonul Smaug ataca regatul gnomilor, ii alunga pe acestia si dupa multi ani in care au trait departe de casa, Gandalf ii reuneste pentru a pleca intr-o mare aventura. 
Bilbo Baggings,unchiul lui Frodo, este un hobit curajos, plin de viata si inteligent.
13 gnomi condusi de Thorin Scut de Stejar, impreuna cu Gandalf si Bilbo vor pleca in cautarea dragonului pentru a-l invinge si a redobandi vechea cetate. Dar drumul este plin de primejdii, orci si vrajitori.
Bilbo il va intalni pe Gollum si va fura de la acesta inelul pretios, care il va ajuta sa scape de multe primejdii pe parcursul calatoriei sale.
Daca va plac povestile este unul din acele filme pe care trebuie sa-l vedeti, nu va veti plictisi, iar eu de-abia astept sa citesc si cartea pentru a descoperi diferentele! Enjoy!



Comments

Popular Posts