F1 Korea GP 2010




Marele premiu al Coreei se anunţa a fi o cursă interesantă, o premieră pentru acest sezon,însă graba de a organiza acest premiu a fost mare , iar cursa o mare , dar mare dezamăgire!
Calificările de sâmbătă dimineaţă s-au desfăşurat normal, dar cursa din această dimineaţă a început sub semnul unei ploi abundente, care a ţinut mai bine de 30 min. pâna ca SC să dea startul, iar piloţii să piloteze pentru 4 tururi.
Mai apoi, după alte multe minute de aşteptare, maşinile au reintrat pe pistă(tot sub SC), au urmat ciocniri, probleme şi în final abandonuri destul de importante.
Cursa a fost câştigată de Alonso , care se află astfel pe primul loc în clasamentul piloţilor, a fost urmat de Hamilton şi Massa.
Schumi a reuşit un frumos loc 4, plecat de pe locul 9, se pare că ploia încă îi mai aduce noroc lui Schumi.(well done!)
Abandonurile importante au fost: Vettel, Webber, Rosberg, Petrov şi astfel , dar Red Bull rămâne totuşi la conducerea clasamentului constructorilor cu un avans de aproape 30 p faţă de McLaren.
După cum spuneam la început, acest mare premiu nu a impresionat, nu se ridică la nivelul premiilor din Singapore, China sau Japonia.
Următoarea cursă se va desfăşura în Brazilia pe 7 noiembrie(hoping there won't be any rain!)

Comments

Popular Posts