F1 Brazilia


In acest week-end se va desfasura marele premiu din Brazilia, iar calificarile de ieri l-au adus pe Barichello in pole-position, urmat de Webber si Sutil, abia pe 5 Raikonen.
Surpriza a fost Button(!) care pleaca de pe 14 si Vettel de pe 16, si uite cum lui Barichello urmeaza sa-i creasca aripi ca poate devine si el campion mondial....? Let's see!
Legat de aceste calificari, nu cred sa fi fost in acest sezon unele care sa dureze 2 ore jum, mai mult decat o cursa din cauza ploii, aceeasi ploie care nu ne-a ocolit nici pe noi in saptamana ce tocmai se incheie!!!
In ceea ce priveste cursa discutata duminica seara, castigatorul a fost Webber, urmat de Kubica si Hamilton, insa succesul sau a fost in mare parte umbrit de vestea noului campion mondial la piloti: Button, si desigur Brawn -la constructori.
Pe locul 2 este acum Vettel , iar la 2 puncte distanta Barichello, care se pare ca este aproape sa piarda si titlul onorific de "vicecampion"...:)
Ferrari ajunge pe 4 la constructori, dupa ce Raikonen a terminat cursa pe 6!:), iar Fisichella aceleasi 0 puncte....
Sa speram ca ultima cursa din sezonul 2009 va fi macar palpitanta, iar Ferrari va termina macar pe 3 la constructori...Let's see...!:)

Comments

Anonymous said…
Si iata dezastrul s-a concretizat: Button e campion mondial!!!! Nu stiu daca se putea un campion mondial mai jalnic. Poate Barichello....:)))
ANA MARIN said…
Da, probabil.Insa se pare ca asta era ultima sansa a lui Barichello de a mai ajunge vreodata campion mondial:). Cat despre Button , e mai mult vorba de geniul de lider al lui Ross Brown...:)

Popular Posts