Friday, September 30, 2011

Septembrie, altfel...

Septembrie Books:
I.Allende-Suma zilelor
Ya Ding-Le Sorgho Rouge
J.Fforde-Cazul Jane Eyre
A.Pearson-Cred ca te iubesc
Zlata Filipovic-Jurnalul Zlatei
Ghidul Romaniei misterioase
Septembrie Film:
Midnight in Paris, I don't know how she does it, House seson 7, Grey's Anatomy season 8
Septembrie Music:
The Naked and Famous-Punching in a Dream, Emmanuel Moire-Promis
Septembrie Words:
"Oamenii de rand cauta sa petreaca timpul,cei de talent sa-l intrebuinteze.(A.Schopenhauer)"

Monday, September 26, 2011

Red Carpet Look:Anne Hathaway

1. For the Met Gala an amazing Valentino dress, lovely colours, lovely image!

2. For the premiere of Love and Other drugs, a white Valentino dress, lively shoes & bow.Love it!:)
3.A red Versace dress for the Fanity Fair party, love the colour and the shape of the dress.
4.2011, Haute Couture week in Paris- a lovely Valentino white dress and red Versace shoes.Love the look.5. The New York premiere for One day, a lovely retro Alexander McQueen dress, I really like the colour and the shape of her shoes.

6. A black Oscar de la Renta dress & red shoes, clasical &nice.7.A lovely silver Armani Prive dress &Louboutin shoes.Great look!


8. A beautiful white lacy dress, Alexander McQueen shoes for the One day premiere in 2011.Love the dress!


9.A white Antonio Berardi dress & nude platforms, love it!


10.Another Oscar de la Renta lovely dress for the Nobel Prize party in Oslo.You have probably seen her in The Devil wears Prada and in more comedies, she was also the host of this year's Oscars Gala.

Anne Hathaway is young, funny, feminine, full of life and a great actress for comedies and all I can remember after seeing her is :big yeas and big mouth.

What about you?
Sunday, September 25, 2011

F1 Singapore GP 2011Încă o etapă din campionatul de F1 s-a încheiat azi şi ne apropiem rapid de sfârşitul acestui sezon, pentru care deja avem o certitudine în ceea ce-l priveşte pe campionul mondial:Vettel(în cazul în care cineva mai este surprins).

Cursa de la Singapore mi-a plăcut încă de la debutul ei, îmi place oraşul, circuitul este interesant, deşi destul de îngust.

Vettel a plecat din pole-position(iar!), urmat de Webber şi Button, iar Schumi pleca de pe locul 8, cu care deja ne-a obişnuit de câteva curse.

Cursa nu s-a dovedit a fi plină de evenimente sau surprize, destul de lipsită de spectacol, prea lungă cu cele 61 de tururi, iar la sfârşit victoria i-a revenit lui Vettel, urmat de Button şi Webber.

Acum să reamintesc şi cele câteva elemente care au mai creat spectacol: ieşirea lui Schumi din cursă în turul 29, a anticipat greşit că va avea loc să-l depăşească pe Perez, încă acesta a închis repede, circuitul foarte îngust, iar maşina lui Schumi a zburat peste vibratoare şi a ajuns în parapet.

Desigur acest incident i-a neliniştit pe membrii echipei Mercedes, dar totul s-a terminat cu bine, Schumi nu a fost rănit, iar acest incident a condus la intrarea SC pe circuit.

Mai la începutul cursei Hamilton o comite(iar!) şi dintr-un foarte mare egal intră în spatele maşinii lui Massa, care deja suferea de o pană şi se îndrepta spre boxe, dar egalul lui Hamilton este mare....!

Alonso a făcut o cursă destul de bună, era chiar pe podium la un moment dat, dar a terminat pe locul 4, iar Button a fost o surpriză plăcută. Dacă nu l-ar fi împiedicat Barichello(pilot întârziat) în lupta lui pentru un loc fără puncte, Button s-ar fi putut apropia foarte repede de Vettel şi am fi urmărit o luptă pentru locul 1 în ultimele 3 tururi.

În primii 10 s-au mai clasat următorii:Hamilton(5), Di Resta(6),Rosberg(7),Sutil(8),Massa(9) şi Perez(10).

Următoarea cursă, mai spectaculoasă sper va fi pe 9 octombrie în Japonia.

Life in Pictures:Dolce far niente(7)Mai multe gasiti, aici! O zi frumoasa:)

Wednesday, September 21, 2011

Tuesday, September 20, 2011

I don't know how she does it(2011)Toamna aceasta oferta de filme din cinematografe este destul de tentanta, asa ca in week-end-ul ce tocmai a trecut am vazut la Cinema City I don't know how she does it, o comedie light cu Sarah Jessica Parker.

Am vazut trailer-ul cu vreo 2 saptamani in urma, mi-a placut, iar anul trecut am citit si cartea care a stat la baza filmului, scrisa de A.Pearson.

Povestea nu este deloc complicata:Kate Reddy(Sarah Jessica Parker) lucreaza in domeniul investitiilor in Boston si este mama a 2 copii. Viata sa este agitata, pe alocuri dezordonata, se imparte intre slujba si grija pentru cei 2 copii si deplasarile dese in strainatate in interes de serviciu.

In acest peisaj foarte aglomerat apare si seful din New York al lui Kate(Pierce Brosnan), un personaj cuceritor,competitiv, cu care Kate se imprieteneste rapid si alaturi de care petrece mai multe zile pentru finalizarea unui nou proiect.

Filmul are destul elemente comice, Sarah Jessica Parker este la fel cum ne-a obisnuit pana acum in toate filmele sale, o persoana optimista, care ia lucrurile asa cum vin.

Daca va plac comediile, daca vreti sa vedeti cum se poate jongla cu viata de familie si o cariera competitiva si daca o agreati pe Sarah Jessica Parker, atunci probabil ar trebui sa vedeti si acest film, care poate nu este cel mai smart film, dar nici nu dezamageste.

Din tot ce am vazut ca va aparea in curand in cinema mi-au mai facut cu ochiul urmatoarele:Contagion(Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard),One Day(Anne Hathaway),New Year's Eve si desigur Sherlock Holmes 2.

P.S.:Voi ce filme v-ati propus sa vedeti in aceasta toamna?

Monday, September 19, 2011

Red Carpet Emmy Awards 2011

Elisabeth Moss in Marchesa


Kerry Washington in Zuhair Murad


Minka Kelly in Christian Dior.

Emily Blunt in Elie SaabKate Winslet in Elie Saab, a lovely dress!

Claire Danes in Oscar de la Renta.
Sofia Vergara in a coral Vera Wang!


These were some of the dresses from this year's Emmy Awards, I saw a lot of blue, navy, red, black and shinny dresses, but the appearances I like were:Kate Winslet in the red Elie Saab, Claire Danes in her blue Oscar de la Renta, Sophia Vergara in her coral Vera Wang and Kerry Washington in that lovely Zuhair Murad.

And the winners are:

1.Outstanding Drama Series:Mad Men

2.Outstanding Comedy Series:Modern Family

3.Outstanding Lead Actor in a Drama Series:Kyle Chandler-Friday Night Lights
4.Outstanding Lead Actress in a Drama Series:Julianna Margulies-The Good Wife

5.Actor in a comedy series:Jim Parsons - The Big Bang Theory

6.Actress in a comedy-Melissa McCarthy-Mike &Molly

7.Actress in a mini series:Kate Winslet-Mildred Pierce

8.Actor in a mini series:Guy Pearce-Mildred Pierce

9.Guest Actor in a Drama-Loretta Devine-Grey's Anatomy

10.Guest Actor in a Comedy-Gwyneth Paltrow-GleeFriday, September 16, 2011

New Tales of Gisaeng(2011)
Încă o poveste coreeană frumoasă s-a terminat în acestă săptămână, de data aceasta este forma de o poveste a cărei acţiune se petrece în anii 2000.

Filmul are 52 de episoade, iar în rolurile principale îi regăsim pe:Im Soo Hyang(Sa Ran),Sung Hoon(Da Mo) şi Han Hye Rin(Ra Ra).

Personajul principal este Sa Ran, o fată de 25 de ani, care studiază dansul tradiţional coreean, a cărei mamă adoptivă moare când ea era la liceu, iar la terminarea facultăţii din cauza dificultăţilor materiale se vede nevoită să lucreze într-o casă gisaeng.

Dar înainte de a începe să lucreze aici, Sa Ran îl cunoaşte pe Da Mo, un tânăr de 29 de ani, foarte ambiţios şi destul de critic la prima vedere, a cărui familie deţine o importantă companie din Coreea.

Da Mo este atras de frumuseţea şi personalitatea lui Sa Ran, iniţial ia totul ca pe un joc, iar mai apoi când îşi dă seama de greşeala săvârşită este respins de aceasta.

Da Mo nu renunţă la dorinţa sa de a se căsători cu Sa Ran şi o urmează pe aceasta chiar şi la casa gisaeng, renunţând la job-ul din firma tatălui, spre nemulţumirea familiei.

După mai multe încercări, cei doi decid să se căsătorească, Sa Ran este cu greu acceptată de tatăl lui Da Mo, din cauza originii sale umile şi a faptului că aflase că este un copil abandonat. Cu toate acestea Sa Ran perseverează, îl convinge pe socru de bunele sale intenţii, acceptă să locuiască împreună.

Spre sfârşit Sa Ran îşi regăseşte părinţii naturali şi îşi întâlneşte noua familie, pe care o cunoştea de multă vreme, deoarece se dovedeşte că prietena sa cea mai bună Ra Ra îi este chiar verişoară.

Povestea se termină cu aniversarea de 1 an a fiicei lui Da Mo şi Sa Ran, înconjuraţi de toată familia.

Povestea este frumoasă deoarece se prezintă modul de viaţă actual al coreenilor, foarte de diferit de modul de viaţă al europenilor, iar grija lor pentru valorile familiei este de admirat.

Monday, September 12, 2011

F1 Monza GP 2011În acest week-end s-a desfăşurat a 13-a etapă din calendarul F1, o cursă mult aşteptată de fanii Ferrari pentru că Monza este singura etapă italiană rămasă în actualul calendar de F1.

Cum Monza este cel mai rapid circuit din F1, surprizele nu s-au lăsat aşteptate, a fost o cursă foarte interesantă, care promitea mult încă de la start.

Vettel pleca din pole-position, urmat de Hamilton,Button şi Alonso, a fost iniţial întrecut de Alonso, care pleca foarte bine.

Ei bine, imediat după start 4 maşini s-au ciocnit, printe cei implicaţii fiind:Rosberg, Liuzzi,Petrov, D-ambrosio, astfel cele 4 maşini ies din cursă şi pentru mai bine de 4 tururi intră în pistă SC.

Schumi a reuşit din nou un start foarte bun, urcând de pe locul 8 pe 4, la un moment dat a stat câteva tururi pe locul 3, iar acest lucru ne dădea ceva speranţe la un podium.

După ieşirea SC, lucrurile s-au mai aşezat, a început duelul dintre Schumi-Hamilton, care a durat mai bine de 20 de tururi. A fost un duel foarte strâns şi palpitant,pentru că ambii piloţi sunt temperamentali şi rapizi, dar până la urmă aceasta a fost cea mai bună parte a cursei. Am văzut pilotaj de calitate, am văzut multă determinare şi plăcere de a pilota din partea lui Schumi, care cu o etapă în urmă reuşea să doboare un nou record: recuperarea a 19 tururi într-o cursă şi asta la numai 42 de ani!

După ce acest duel s-a terminat pentru că Button aflat în urma celor doi şi mult mai rapid i-a întrecut, Mercedes-ul lui Schumi(locul 5) a dovedit că nu poate face faţă toată cursa unui McLaren, iar acest lucru este susţinut şi de locul 4 din campionatul constructorilor faţă de locul 2 pentru McLaren.

Nici o surpriză la sfârşitul cursei:încă o victorie pentru Vettel şi un pas mai aproape de titlul mondial, locul 2 pentru Button şi locul 3 pentru Alonso, care i-a bucurat pe cei foarte mulţi fani veniţi să urmărească cursa la Monza.

În top 10 s-au mai clasat:Massa,Alguersuari,Di Resta, Senna şi Buemi, 9 abandonuri şi Alonso pe locul 2 în campionatul piloţilor(172p),Button pe 3(163p).

Următoarea cursă se va desfăşura pe 25 septembrie în Singapore.

Sunday, September 11, 2011

Friday, September 09, 2011

Chanel Pre-Fall 2011


Colecţia pre-fall Chanel 2011 este o colecţie deosebită, care impresionează prin detalii şi simplitate, aceleaşi atribute cu care Chanel m-a impresionat de fiecare dată.Când am văzut pentru prima dată aceste modele m-am gândit la o prinţesă bizantină, poate din cauza culorilor(negru şi auriu) şi a detaliilor fie ele coliere, coroniţe sau inserţii în materiale.Paleta de culori este oarecum clasică:negru,alb,gri, puţin violet şi auriu,încălţămintea este foarte frumoasă şi comodă, la fel şi linia hainelor.Eu rămân în continuare un fan a ceea ce înseamnă Chanel:simplitate, clasicism, feminitate, comoditate şi independenţă. Voi ce spuneţi?


P.S.:Sursa photo:elle.com