Sunday, May 31, 2009

Mai, altfel....?Mai Books: Printre altele m-am apucat de fumat,

Pe firul memoriei panzei de paianjen(Cella Serghi),

Dead White Female(Lauren Henderson);

Mai Film:Something New(really nice one:Simon Baker), 27 Dresses, Wanted;

Mai Music: Vitas: Opera 2, DM: Hole to feed, Miles away, U2: Magnificent;

Mai words: Cand esti trist iti vine sa dormi si sa uiti.Iti vine sa-ti culci capul pe genunchii altcuiva care te iubeste, sau daca esti singur si n-ai pe nimeni ti-l culci pe palmele tale.da, iti vine sa dormi cand esti trist, si sa uiti. Dar cand te trezesti? Iar esti trist si nu mai poti sa adormi din nou....( I. Teodoreanu)

P.S. : Rafa just lost at Rolland Garros( what a pity:(((), so did Safin this week....there's no so much fun there :(

And finally i think i just had enough for this month:(( so many events that didn't take place, so many people to have disappointed me, red smoke!

Sunday, May 24, 2009

F1 Monaco...
A fost în această săptămână marele premiu de la Monaco şi ca de fiecare dată cursa s-a dovedit a fi destul de interesantă:)

Au fost 6 piloţi out, printre care Hamilton şi Vettel, Bourdais a ocupat un loc 8 cu numai un pit stop( asta da performanţă).

Câştigătorul a fost şi de acestă dată Button, deja ne-am cam obişnuit, aştept să se mai schimbe lucrurile începând cu următoarea cursă din Turcia.

Piloţii Ferrari : Raikonen si Massa au ocupat locurile 3 şi 4, deja primul podium din acest sezon pentru Ferrari( era şi cazul), iar figura lor din calificări a fost destul de plăcută: locurile 2 şi 5.

Oricum, cursa a fost plăcută , atmosfera de aici e mereu exciting, şi după mulţi ani norocul le-a surâs şi celor de la Ferrari şi în calificări şi mai apoi în cursă:), Well done.

PS: A început turneul de la Roland Garros( my fav:))).Vamos Rafa!!!

Sunday, May 17, 2009

Agonie si extazIeri s-a jucat semifinala la Madrid, una dintre ele fiind câştigată după mai bine de 4 ore de Nadal( 3-6,7-6,7-6(11-9)) cu Djokovic.

A fost poate unul din cele mai tari şi antrenante meciuri pe care le-am văzut de la finala de la Wimbledon de anul trecut( pe care a câştigat-o în faţa lui Federer:)))), a fost un meci cu multe întorsături, strâns, după cum spuneam în titlu agonie şi extaz.

Amazig and incredible, well done champ:))

Mai multe întâmplări din săptămâna asta le-aş asocia cu agonie şi extaz:(,......

Sunday, May 10, 2009

F1 Barcelona


Cursa de săptămâna acesta s-a încheiat cu victoria lui Button( a treia în acest sezon), pe următoarele două locuri s-au clasat: Barichello şi Weber( oarecum neaşteptat).

Vetel a terminat pe 4, iar Massa a terminat pe 6 ( cu greu )!

Raikonen a abandonat la puţin timp de la începutul cursei , iar calificări au fost un dezastru, cu o plecare de pe 16:(

Chiar de la start , cursa a fost cu surprize, ieşind 4 piloţi, iar până la sfâşit au mai ieşit doi piloţi, până la urmă o cursă cu destule evenimente.

Spre deosebire de ce s-a întâmplat în Bahrain, cursa de la Barcelona a adus o îmbunătăţire celor de la Ferrari( în sfârşit):), cu încă 3 puncte ce au venit de acestă dată de la Massa.

Păcat că Massa nu a putut să beneficieze foarte mult de noua maşină, o strategie foarte nereuşită a cursei pentru el( pity!).

Cam aşa a arătat cursa de săptămâna aceasta, va urma pe 24 mai o nouă cursă la Monaco, deja sună exciting...:)

Saturday, May 09, 2009

Happy birthday, Dave!


Happy Birthday, Dave! Waiting for the concert, one week .....:)

Sunday, May 03, 2009

Pânza de păianjen?Există întrebări pe care ni le punem nu pentru a da un răspuns, ci pentru a auzi întrebarea.(O.Paler)
Pânza de păianjen am terminat-o de citit cu mai multe săptămâni în urmă, însă am amânat această postare pentru că începusem la scurt timp : Pe firul memoriei pânzei de pâianjen,al aceleiaşi autoare Cella Serghi.
Pânza de păianjen mi-a lăsat o impresie foarte bună, o carte interesantă pentru perioada în care a fost scrisă, o carte despre care informaţiile sunt puţine...., din păcate!
Oricum ce străbate din acestă lectură este o mare tristeţe şi neîmplinire,o căutare continuă a împlinirii, un destin nefericit, dar un sfârşit optimist:)
Ceea ce este mai trist, este că povestea Dianei din roman este chiar povestea autoarei, alergarea ei , căutările, întrebările şi răspunsurile, o copilărie nefericită,un destin ciudat şi nedrept care o urmăreşte pentru simplul motiv că doreşte mai mult. La o adică, de ce nu?
Pe firul memoriei pânzei de păianjen aduce lămuriri cu privire la perioada în care romanul este scris, prietenia cu Sebastian, o admiraţie poate prea mare pentru Camil Petrescu!, aceeaşi tristeţe, un destin de scriitoare asumat.
Îmi place însă descrierea acelui Bucureşti de demult , a Mangaliei, a mării şi poveştile mai vesele sau mai triste.
P.S. : Rafa won at Roma after a great game! Well done, champ:)